Snabbt

Sov hos agnes. Red ut på Aslan. Grillade istallet. Kollade på träningar. Hem och upp till Hannibal. Red dressyr i paddocken. Putsade och fixade. Hem, duschade åt och sen var det mys i soffan och nu ska jag lägga mig. God natt.

Vet lite dum text men orkar inte skriva så mkt nu men vi hörs imon.

God natt// Matilda

https://cdn1.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51575c88e087c348b2ef9f75.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51575c88e087c348b2ef9f75.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51575c88e087c348b2ef9f75.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51575c88e087c348b2ef9f75.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51575ce69606ee6fc718ad73.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51575ce69606ee6fc718ad73.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51575d2bddf2b31fb5c0b511.jpg" class="image">


Glad påsk!

Glad påsk allihopa!!

Tänkte berätta lite kort om dagen,
Jag och Matilda red ut en sväng på Almeida och Aslan, vi försökte ta det ganska lugnt, fast det gick ju sådär ;) haha! Gick i alla fall bra och dom skötte sig. Sedan visade vi Almeida för Carl så han skulle få se så att hon inte haltade längre, han sa att han inte kunde se någonting och att hon såg fin ut så jag ska i alla fall rida lektion för han imorgon :) vi stannade och kollade på när några andra i stallet hade lektion och så grillade vi hamburgare utanför manegen ;)

Just nu är vi hos några släktingar och har ätit osv. Imorgon måste jag gå upp tidigt för min lektion börjar 10:15 och man ska ju ställa om klockan nu oxå så man kan ju säga att den börjar 9:15.. :) hörs imorgon!


//Agnes

Är hos några släktingar och har ätit osv..


20:52

Förlåt för att jag inte har bloggar under dagen! På förmiddagen städade jag mitt rum sen åt vi påskmiddag hos mormor och morfar och några kusiner ;) efter det åkte vi till stallet, anledningen till att det aldrig blev någon hoppträning igår va att vi under uppvärmningen såg att hon halta lite på ena frambenet så min tränare tyckte att jag skulle skippa hoppningen, det va inte mkt hon halta men hon gick inte helt rent. Idag sprang vi lite med henne och longerade för att se om hon fortfarande halta men vi kunde inte se något så det va skönt ;) förmodligen va det bara att hon kanske hade sträckt sig eller snubblat elr något. Men vi avbokar ändå Dressyrträningen imorgon, ska rida henne lite lugnt och se så att hon fortfarande går bra, och om hon gör det ska jag vara med på söndag i alla fall :) så typiskt att det skulle ända just nu när Carl kommer hit men det ändå bäst att inte riskera något genom att vara med imorgon, hoppas i alla fall på att jag ska kunna vara med på söndag :)

Just nu sitter jag o Matilda och kollar på let's Dance, ska snart äta! Hörs imorgon!


//Agnes


Hos Agnes

Är hos Agnes nu! Hörs senare

// Matilda


God morgon

Vaknade precis. Men det blir ingen ridning med Agnes och Aslan idag:/ berättar varför sedan. Men ska iaf upp och rida Hannibal och så:) men vi hörs väl. Senare

// Matilda


God natt!

Ska gå och lägga mig nu! Blev aldrig hoppträning för oss dag :/ berättar varför imorgon.

//Agnes


Tagga hoppträning!


Mot stallet

På väg till stallet för att ha hoppträning! Bloggar om hur det har gått ikväll!

//Agnes


En timme kvar...

Bara en timme kvar innan lov!! Ska bli så skönt!!! Hoppas på mkt sol och bra väder. Just nu engelska, sen mentorsträff och sedan lov. Då blir det upp till stallet ( ska inte rida) sen hem och bara slappa:))

Men vi hörs senare.
Matilda
Cool tjej haha lol! X)


God morgon!

Ligger i sängen och kollar på tv, ledig idag ;) idag händer inget speciellt förutom att jag ska ha hoppträning med Almeida i eftermiddag! Hörs under dagen!


//Agnes


Looov


Bussen

Har slutat nu så väntar på bussen! Påskracet gick jättebra och min grupp fick A på vårat arbete ;) hörs senare

//Agnes



Onsdag.

Gick upp duschade och fixade mig och åt. Sedan gick jag till bussen och nu är jag i skolan och väntar på att första lektionen ska börjar.

Hannibal får vila idag, imon rider nog Sara och fredag är vi lediga så då åker jag upp på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag troligtvis rida ut på Aslan med Agnes.

Hörs senare

// Matilda


Gårdagen

Började med skola som vanligt. Sen åkte jag till stallet. Åt, bytte om och fixade allt. Vid fem tiden red jag och Thilda bort till manegen och så kom Emma med Mona oxå. Jag red lätt dressyr där och det gick jätte bra. Sen då red vi tillbaka och så hämtade pappa mig och så körde han hem mig. Då år jag väl och sen låg jag i sängen och kollade på tv.

// Matilda


Fotboll

Kollar på fotboll på tv:en (Sverige-Slovakien), ska snart gå och lägga mig!

Sista dagen i skolan imorgon! Vi ska ha "påskrace" så vi ska inte plugga, skönt! hörs imorgon!

//Agnes


Helloo

Sitter i soffan och kollar på tv, va i stan en stund efter skolan med en kompis innan jag åkte hem, kollade i lite affärer och fikade.

Min syster red tydligen igår så Almeida får vila idag istället, så imorgon blir det dressyr.

Hörs senare!

//Agnes


Foton klass ett

Foto Sara Hellgren på hopp bilderna och Elin Hellgren på seger rosetterna och Navaz Sumar på andra placeringen

// Matilda


!

Nu har min tröja som jag beställde förra veckan kommit!


/Agnes


Måndag..!!

Tråkigt med skola men ska bara gå tisdag och onsdag oxå, på onsdag har vi påskrace så vi behöver inte plugga ;) sen så är vi lediga på torsdag och sen är det ju påsklov!

Efter skolan åkte jag i alla fall till tandregleringen och satte på tandställningen.. Har inte ont än så länge men får väl säkert det sen..
Jaja,bara att försöka stå ut med detta i minst ett är.. ;) nu ligger jag i sägnen med mobilen och lyssnar på musik, blir ingen ridning idag.

Schema för almeida denna veckan: Hon vilar idag, imorgon ska jag nog rida dressyr, på onsdag rider min syrra och på torsdag är det hoppträning! Fredag måste jag försöka rida ut och på lördag och söndag är det äntligen dressyrträning för Carl Hedin igen! Har typ inte haft ngn dressyrträning sen sist han va hos oss så får väl se hur det kommer att gå :)

Bloggar mer senare!

//Agnes

Out fit:
Tröja-HM
Linne-Faith
Jeans-JC
Armband-jolina, det andra vet jag inte vart det kommer ifrån ;)



God natt!

Har varit en lång dag, så nu går jag och lägger mig! Bloggar imorgon'

//Agnes


Bästa

Gick så himla bra idag! I första klassen kändes han jätte fin och satsade jätte mycket. Fick tiden 22,? Och var snabbare än B- ponny ekipagen så det blev en seger! Är så sjukt glad och stolt över både min och hannibals instast.

Sedan i L.C så var jag sist ut. Ettan hade 30,? Och resten på 35,? Och ja han var jätte fin. Inte många felfria. Men jag kom till omhoppning där med och satsade även där. Fick tiden 31,? Så slutade på en 2.a plats av 47 starter! Är jätte nöjd över våra insatser!! Åå världens bästa ponny!

Film kommer.

// Matilda


Snabb uppdatering

Matilda och Hanna vann LD:n, min syrra och Almeida blev två i LD:n o fyra i LC! Snart ska Matilda hoppa LC:n!


Tävling!

Står på banan, bloggar sen!

/Agnes


God natt alla

Sova nu. Upp tidigt imon. Åker till stallet vid sju. Åker väl från stallet vid åtta. Bloggar mer imon om dagen och så! God natt

// Matilda


Ponnyn

Ponnyn gick super idag och nu är vi taggade inför morgondagens tävling på hemma plan.

Red lite i paddocken men bommar och han var jätte fin! Han kommer va snyggast på hela tävlings platsen! <3 tack så mycket Thilda!

Men vi hörs imon igen!

Agnes sover här i natt.

// Matilda


.

Gick jätte bra att rida ut. Super pigga men såå snälla. Aa men nu ska vi (jag iaf) sova haha

God natt // Matilda


!

Duktig ponny efter en härlig uteritt med Matilda och Aslan!


Stallet

På väg till stallet nu! Vi bloggar mer sen!

//Agnes & Matilda


Fredag-Lördag-Söndag

Fredag skönt. Snabbt om dagen. Skola, inte så lång dag, sen hem äta. Agnes kommer och hämtar mig. Vi ska rida ut. Sen hem till Agnes sova över.

Lördag. Är hos Agnes. Upp och rida i manegen och fixa allt. På kvällen är det banbygge inför tävlingen .

Söndag . TÄVLING :D

// Matilda


Färgat håret.

Har precis färgat håret. Det är blött nu så bild kommer imon.

Kram Matilda


Hejsan'

Har inte så mycket att skriva idag :) har varit i skolan som vanligt och sedan varit hemma, och inte gjort något speciellt. Imorgon ska jag i alla fall upp till stallet så tidigt som möjligt, jag och Matilda ska rida ut :) bloggar under dagen imorgon!

/Agnes


I dag!

Tröja-odd Molly-laget 157
Jeans-JC


Stallet

Eftersom underlaget inte är det bästa så gick det som det gick. Det blåste storm och snöade så han va väldigt pigg och så. Men red iaf på spåret i paddocken som är helt ok. Hade gummiband på han så det blir lättare att rida han lång och låg. Aa travade och galopperade väl lite grann men mer gick typ inte. På lördag ska jag och Agnes troligtvis bort till manegen med Hannibal och rida igenom honom inför söndag!


God natt // Matilda

https://cdn1.cdnme.se/3540045/7-3/pic_514a268eddf2b32e494f8d21.jpg" class="image">


..


grym låt!

Denna låten är en av de låtar som jag lyssnar på mest just nu!
 

Onsdag

 
Onsdag idag, kom nyss hem från skolan sitter just nu vid datan och kollar bloggar och lyssnar på musik osv. :) Såg även att jag har kommit in på alla mina tre gymnasiumval! skönt att veta! Men är fortfarande inte säker på vad kommer att välja..  Jag har svarat på alla frågor från frågestunden nu så ska bara kolla igenom de lite snabbt så det kommer nog ut på bloggen ikväll! hörs senare!
 
 

Is kallt

Är ruskigt kallt ute! Vill ha sol och värme nu! Men iaf så sitter jag och väntar på bussen till stallet. Blir nog att rida honom lång och låg idag efter hopp passet igår. Ska rida till manegen på lördag igen och rida igenom honom inför söndag. Jaa får väl se hur det går att rida idag. Bloggar mer senare!

//Matilda


Nu = äcklig lunch

// Matilda


Weei

// Matilda


Gårdagen

Ja det var ju skola,men inte som vanligt haha. Vi nior hade såå kul! Fyra nior blev indelade i grupper så en från varje klass. Sedan fick vi varsitt land och dem var rankade i ordning rika - fattiga - rasistiska osv. Och så fick alla olika varor och så skulle man sälja och köpa av varandra och så satt tre lärare i en bank och växlade mm. Allt var på engelska. Ja det var helt kaos. Hahah men kul hade vi det iaf.

Sen då åkte jag upp till stallet och fixade allt. Jag skulle bort och hoppa då ( bytte dag med onsdag då det skulle komma snö) ( och det hat det gjort!) och så skulle Emma komma med sin ponny men de fick inte in henne i transporten så Emma kom utan ponny. Jag hoppade lite eftersom det är tävling på söndag. Hoppade två hinder och de låg på ca 90-100 cm och han var jätte fin. Taggad utan att va stark, lyssnade super och jag red som jag skulle och allt blev perfekt. ( filmer finns längre ner här på bloggen ) ja hoppade även en omhoppnings sväng. Sedan fick Emma rida och det gick jätte bra ( finns film längre ner) hon hoppade lite oxå. Sedan åkte hon hem och jag red tillbaka då kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och åt sedan pluggade jag och lite sånt. Ja det va lite om igår det. Hörs senare.

Kram Matilda


Emma rider

Min kompis Emma red lite på Hannibal idag. Andra gången hon rider honom! <3

Älskar det som sägs i slutet! <3


Plugg + musik

Sitter framför datan och skriver en engelska uppsats med hög musik ;)

Ridningen idag gick bra, Almeida va lite stel i början så det fick bli ett ganska långt pass för att få henne mjuk och avslappnad. I slutet släppte hon efter och gick i fin form i bra och lugnt tempo, när hon går rätt tycker hon att det blir väldigt jobbigt ;) gjorde även galoppombyten när hon kändes som finast, det gick jättebra :) imorgon ska min syrra rida, på torsdag vet jag inte vem det blir men på fredag kanske jag och Matilda ska rida ut med Aslan oxå :)

Bloggar mer sen!

/Agnes


Hoppar Hannibal ca 90cm

Hoppar lite inför söndag! :)


Gp-ponny-Kungsbacka

Kvalet i gp ponny reg LB, vi slutade på en sjätte placering!


Stallet

På väg till stallet nu har haft no prov hela dagen.. Gick sådär men skönt att det över i alla fall. Idag blir det nog dressyr i manegen kanske skrittar ut lite först. Bloggar mer sen!

/Agnes


Np prov

Just nu sitter jag i matsalen med kompisarna och äter. Vi har precis haft nationella i No- Biologi. Gick bra tycker jag. Kunde väl gått lite bättre men man kommer ju inte ihåg allt från 7.an?!
Aa men iaf. 12:00 börjar lektionerna igen och då ska alla nior börja med ett so-engelska projekt så det ska blir kul.

Ha det bra så hörs bi senare// Matilda


Schema Hannibal!


No plugg..

Får blogga mer senare!

/Agnes


Tävlingen

Det blev ju bara korta inlägg igår om hur det gick så tänkte berätta lite mer om det!

Reg LB (90cm)- jag hade endast tio minuter är mig att rida fram och framhoppa innan jag skulle in på banan, sp det blev lite stressigt! Som tur var så störde det inte Almeida när jag vän va innan på banan, hon kändes fin och framåt men lite stel eftersom jag inte hoppade fram så mkt. Jag var väldigt nöjd med hela rundan och allt kändes bra, Almeida kollade inte på någonting och va fokuserad på mig. I omhoppningen kunde jag satsat ännu lite mer men ville helst bara ha en runda som kändes bra inför gp rundan :) slutade 6:a av 56 starter!

Reg LB(90cm)-gp kvalet- vi lastade ut Almeida ganska tidigt denna gången så det inte skulle bli så stressigt som förra rundan. Så när B-ponny klassen startade så lastade vi ut henne, jag var start 38 av 68 starter så jag hade tid att värma upp henne länge. På framridningen kändes hon lite trött men på framhoppningen blev hon piggare igen ;) inne på banan va hon också jättefin och lyssnade hela tiden fick bra avsprång och kombinationerna gick bra :) nu satsade jag lite mer på omhoppningen eftersom dom bara bedömde grunden. När jag hade ridit gick jag upp i ledning men slutade sedan 6:a! Jag gick inte vidare till nästa omgång i gp-ponny men det hade jag ku verkligen inte räknat med heller, så är super nöjd med Almeida! Fyra rosetter och några andra priser fick vi med oss hem!

För övrigt så tyckte jag art Kungsbacka var ett fint ställe och en fin anläggning! Fin och stor bana med bra underlag osv. Däremot var det väldigt trångt inne på framridningen då ingen hade koll på vem som fick komma in och inte.

//Agnes


Från tävlingen idag!


Duktiga ponny!


Lördag kväääll

Sitter på mitt rum och lyssnar på musik och bara tar det lugnt :) red med Almeida till en äng och red lite där idag, jag höll mig på en stor volt typ och travade och galopperade lite :) jag ville att hon skulle få komma ut och bara springa lite och bara få slappna av. Det gick jättebra och hon va ganska så lugn fast hon hade ju gärna galopperat mycket fortare ;) hon skötte sig i alla fall bra och det funkade bra att rida själv och utan någon annan. Sedan fixade vi det mesta tills imorgon, packade, putsade sadel, träns, knoppade manen klippte öronen mm så hon ska vara fin imorgon ;) är så nervös eftersom det är stilbedömning.. Jag hoppas bara att jag kan gå en felfri runda med en bra känsla, mitt mål är inte att gå vidare men självklart hade ju det varit jätte roligt :) det är tio av 68 som går vidare.. får väl hoppas på det bästa! Bloggar under dagen om jag har täckning! God natt!

/Agnes


Är hos Cajsa

Är just nu hos Cajsa och kollar på film. Har precis ätit glass. Gick även bra på träningen idag. Hoppade bana. behöver öva mer på att rama in honom, har ju inte hoppat bana på länge så det kommer väl snart! ;)

Ska bort och hoppa något i veckan och sen är det tävling på söndag. L.d+ 85 cm och L.c 90 cm är ju första tävlingen och andra banan vi hoppar i år så då börjar vi på dessa höjder! :)


Men vi hörs

Kram Matilda


Almeida på ängen


Lite bus ridning på ängen


Hoppar bana igen.

Blev lite fel mot slutet men då tig vi om det! Duktig ponny! <3


Hoppar Hannibal

Jag och Hannibal hoppar en bana på ca 1m - 1,5m


I stallet

Vi bloggar mer senare!


Heellooo


Hej / bananen Matilda


Agnes är här!

Och vi har jätte kul


Fredag

Äntligen fredag <3 så skönt! Sitter på rum och lyssnar på musik just nu, ska snart få skjuts till Matilda :) bloggar mer senare!

/Agnes


Hoppträningen

Gick jättebra! Vi hoppade först två hinder på en båge eller en halv volt typ några gånger i både trav och galopp, sedan hoppade vi en banan på nio hinder, vi hoppade inte så högt eftersom det ska kännas bra nu inför tävlingen, hindrerna va 90-95 alltså typ den höjden som ska vara på söndag :) det gick i lös fall jättebra och Almeida va pigg och framåt men lyssnade ändå på mina förhållningar bra ;) känns ganska bra inför söndag nu i alla fall!

Nu ska jag sova, skola imorgon igen! Sen ska jag sova hos Matilda och följa med på hennes hoppträning på lördag!

/Agnes


God natt


Hemstudiedag

Hejsan! Just nu sitter jag och kollar på film, ska snart äta sen plugga lite..

I eftermiddag blir det hoppträning! Eftersom det va många som hade anmält sig så vi åker till min tränare istället. Hörs under dagen! Har inte så mkt mer att skriva just nu ;)

/Agnes


Stallet mm..

Ridningen gick bra, i början va Almeida stel och kollade mest på andra saker i manegen istället för att lyssna på mig.. ;) jag jobbade på en stor volt i kanske 15min för att kunna böja henne och få henne att slappna av och fokusera på mig. Sedan gjorde jag lite olika övningar i Både trav och galopp. Imorgon ska jag a sista hoppträningen innan gp kvalet! Hoppas det kommer gå bra, får jag en bra känsla med från träningen kommer allt att kännas mycket bättre på tävlingen :)

Imorgon har jag hemstudiedag så jag ska vara hemma och passa på att sova lite länge, måste däremot plugga lite oxå.. Jaja bättre att plugga hemma en i skolan ;) hörs imorgon!


//Agnes


Naglarna !

Kom på att jag glömde lägga upp bilden på hur naglarna blev igår så hör kommer bilden! /Agnes


Stallet

Det blev en ridtur på Hannibal idag. Det är ju skottat på spåret i paddocken och det var inte hårt så det gick att rida i alla hångarterna, han var jätte pigg haha. Han har ju stått sen i söndags så det är inte så konstigt. Ja det blev ett lättare dressyr pass, red han lång och låg för att bygga upp med ryggmuskler sen har han börjar fälla. Han fäller sjukt mycket, det är bara att skrapa på;) men vi hörs senare

Kram Matilda ^^

Klagar inte på min grymma ponny! <3


Stallet

Nu blir det stallet och rida dressyr i manegen! Bloggar mer senare

/Agnes


Skola

Idag är det skola igen. Har varit jätte skönt med två studie dagar då jag haft hjärnskakning har nog det fortfarande. Ja nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Börjar dagen med bild. Det är ett ok ämne men vi är rätt störiga på det ämnet, så får väl hoppas att det är lugnare idag för mitt huvud iaf. Men vi hörs senare


Matilda


Hejsan!

 
Efter skolan så åkte jag med en kompis till knalleland och fixade naglarna :) jag gjorde ingen förlängning utan målade bara dom, lägger upp bild senare så ni får se hur det blev! Jag blev i alla fall ganska nöjd :) Vi var där i ca en och en halv timma så jag va hemma vid halv 6. Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik och håller på att svara på frågestunden som kommer upp imorgon! Lite kort om hur dagen har sätt ut för min del, Hörs senare!
 

Dagen

Ja det var studiedag i dag och igår. Igår låg jag i sängen hela dagen och var uppe i stallet en snabbis. Idag har Cajsa varit här men jag har fortfarande hjärnskakning och ont i kroppen men det är på väg åt rätt håll. Vi kollade då på tv. Sen åkte hon hem och jag åt. Sen var jag ute lite med skrållan. Nu ligger jag i sängen, har ont i huvudet.

Imon börjar skolan igen, tror jag ska gå dit iaf. Och sen blir den kanske att rida Hannibal. Beror på underlag och hur jag mår. Men vi hörs. Kram Matilda

Har även anmält mig till årets första tävling som är om två veckor! :)


Helloo

Sitter på mitt rum och lyssnar på musik.. :) har varit en ganska så lugn dag i skolan, inga kp:en förutom idrott! Min syrra hade dressyrlektion med almeida idag, imorgon ska hon vila, då ska jag passa på att åka till knalleland med el kompis och fixa naglarna :) det blir nog ingen förlängning för min del utan bra måla dom osv..

Frågestunden kommer förhoppningsvis upp imorgon om jag får tid att svara på alla! Hörs imorgon!

//Agnes


God natt

Lediga måndag och tisdag. Skönt. Nu ska jag sova och vila huvudet.

Kram
// Matilda


...

Hej! Jag och Matilda åkte till Almeida och Aslan på förmiddagen, vi red dressyr i manegen, sen så va det några som skulle hoppa lite så när Matilda hoppade ett räcke kom dom fel så hon och Aslan gick omkull, som tur var gick det bra förutom att Matilda fick hjärnskakning.. Hoppas hon blir bra snart! Almeida va i alla fall pigg men inte på jobb humör ;) gick okej i alla fall, men när Matilda o Aslan gick omkull så red jag ju inte mer, jag följde med Matilda tillbaka med Aslan så pappa fick ta Almeida och gå upp med henne till vårat stall. Inte precis någon lyckad ridtur idag..

Nu ska jag gå och lägga mig, skola imorgon..

//Agnes


Hjärnskakning

Ja ni kan ju läsa själva på bilden. Red Aslan och ja det blev inte som planerat..
Men det är sånt som händer när man håller på med hästar. Nu får jag inte rida på ett tag enligt läkaren:/

Men ska försöka hålla bloggen uppdaterad ändå. Kram Matilda


Dressyr!

Nu blir det dressyr i manegen!


Hoppträningen

Gick väldigt bra. Så skönt att komma igång med träningarna igen! Hoppade en serie och sedan höjde hon upp till en oxer som låg på 1m kanske. Aa jätte nöjd iaf. Ska försöka få någon att fota/ filma nästa helg.

Kram Matilda


Jag och Agnes


<3

Duktig ponny efter en härlig uteritt!


Stallet

Blev en uteritt med Hannibal igår. Ger inte så mkt att rida i en isig paddock. Red kanske i en timme.

Idag blir det hoppträning! Tagga tagga.
Sen blir det upp till Aslan för en uteritt med Agnes. Sen ska jag sova över hos Agnes. Vi blir ensamma hemma! Ska bli kul.
Söndag ska jag sova över hos Cajsa och så ska hon va med på kalaset vi ska ha på söndag med morfar och Birgitta. Ja måndag och tisdag är det studie dagar. Skönt.

Vi hörs senare.

// Matilda


God natt! <3

Mer Uppdatering kommer imorgon!


Fredag kväll

Förlåt för att jag inte har bloggat idag!

Har i alla fall varit i skolan, vi va på teater i stan (med skolan) sen så fick man äta på stan om man ville så jag och två kompisar fikade på viskan innan vi åkte tillbaka till skolan :) Almeida vilade idag så har bara varit hemma ich städat mitt och suttit vid datan.

Imorgon ska jag upp till stallet vid ett, Matilda ska med och rida Aslan oxå så ska vi rida ut, förhoppningsvis med några andra i stallet oxå ;) Matilda sover över här imorgon oxå så vi ska försöka fixa allt på weride dit vi kommer flytta snart!

//Agnes


Musik


Skolan

I skolan nu. Ska ha musik, sp prov, en och no sen stallet och sen är det inte skola försen onsdag! :)))


// Matilda


Orkar inte

Orkar verkligen inte blogga nu. Ska hoppa ner i sängen, ska bara borsta tänder osv.

Hörs imon

// Matilda


Vill ha!

Någon av dessa Hood tröjorna från missme vill jag beställa! Finns i två olika rosa färger oxå men jag vill ha den oranga eller gröna :) hade tänkt att ha den till sommaren istället för jacka ;) dom tar slut väldigt fort så nästa gång dom fyller på storlekarna ska jag nog ta och beställa en för min storlek är redan slut i alla färger.. ;)


Kort inlägg

Har inte så mycket att skriva så blir ett ett kort inlägg idag ;) har bara varit i skolan haft np i spanska muntligt, gick helt okej. Annars har jag bara varit hemma och vilat och kollat på one tree Hill. Så skönt med fredag imorgon efter en sådan här jobbig vecka! Almeida vilat imorgon, idag har min syrra hoppträning med henne. Kommer förmodligen lite andra roliga inlägg lite senare! Ha det så bra så länge!

/Agnes


Skolan

På väg till skolan nu. Tröök! Men imon är det fredag och sen är det inte skola försen på onsdag nästa vecka!:)

Aa ska nog rida ett dressyr pass på älsklingen idag. Sen är det en foder kurs hemma hos Lotta som vi ska på. Ska bli intressant. Aa dagen igår var jätte bra. Glömde skriva att jag fick ett grimskaft och ridstrumper av Lotta.
Ja är iaf jätte nöjd med det jag fått hittills. Men vi hörs senare.

// Matilda
Älskar min plutt <3


Natti

God natt alla.

Har idag fått tavla + 200kr av mormor och Olle. 200 kr på Gina av Jannica, Martin och Elin. 100kr + hår och glans spray av Cajsa. 200kr + en jacka beställd av mamma. Ansikts mask av Sara och Celina. Sen blir det kalas med släkten på mammas sida på söndag, vet inte riktigt när det blir med släkten på pappas men hoppas väll på ganska snart. Men vi hörs imon igen. Då ska jag rida igen! :)


//Matilda


Out fit!

Tröja-Gina
Jeans-Gina
Skärp-vet ej


/Agnes


Out fit!

Tröja-Gina
Jeans-Gina
Skärp-vet ej


/Agnes


Älskar den verkligen! Min underbara mormor har målat denna fina tavla till mig! Älskar den verkligen. Tack mormor! <3 <3


// Matilda


Hej!

Sitter och väntar på att det ska bl min tur hos tandregleringen.. Vi hade ju np i spanska idag oxå, läsförståelsen kändes inte så bra, skiftning helt okej, och hör sådär, imorgon har vi muntligt.

Hörs senare!

//Agnes


Stallet igår

Jag red med Matilda i manegen, vi började med art värma upp, Almeida var väldigt pigg och lyssnade bra på min skänkel. Sedan tränade vi på dressyrprogramet till tävling (stall heden påsk Grand prix) som är om någon vecka, det väl sådär, haha :) bara att träna! Efter det red jag på volter och serpentiner och gjorde lite förflyttningar på långsidan. Almeida kändes väldigt mjuk och slappnade av och gick väldigt fint det sista!

//Agnes


16 år!!!

Äntligen 16 år!! Åå längtar efter alla presenter och fikat haha. Höts senare. Har iaf fått 200kr + en jacka som är beställd och lite annat.

Hörs senare kram / Matilda


Ridpasset

Gick väll okej. Han var väldigt pigg och "olydig" nej men han hade då mycket energi att han inte visste vad han skulle ta vägen. Men det gick väll bra i övrigt. Tränade på dressyr programmet. Volter är ett måste att öva på, och vägen men annars går det hyfsat. Ska väll tillbaka någon gång när jag inte har Hannibal.

Imon fyller jag år men hoppas såklart att jag hinner rida :)

Hörs imon kram Matilda ^^


Längtar


Bilder

Här kommer lite bilder på Aslan några är lite suddiga.

//Matilda


.


Stallet!

Nu är jag på väg till stallet med Matilda som ska rida Aslan också! Vi ska vara i manegen och förmodligen rida dressyr, hörs senare!

/Agnes


Soligt

Det är jätte fint väder och solen skiner. Men det blåser dock lite. Men fortsätter vädret såhär så är nog all snö borta inom max två veckor! Ååå längtar så tills det går att rida ordentligt i paddocken och hoppa. Lovar att så fort det går ska jag be någon att filma när jag hoppar. Men aa blir ju ingen ridning på stjärnan idag men han kan behöva vila lite. Jag väljer såklart inte Aslan föra Hannibal om någon nu tror det utan vill rida andra hästar ibland och om det inte blivit idag skulle det blivit om ca en vecka och Hannibal kan jag rida när jag vill men lite mer krångligt när det gäller Aslan. Aa men kanske kommer lite foton senare.

Hörs kram Matilda


Ändrade planer

Blir inget med att rida Hannibal idag, han måste vila så jag kan rida imon istället och så då blir det Aslan istället. Hörs senare!

Kram Matilda


Sööt

Min ponny gillar inte att hoppa lågt! Så söt är han <3


Skola

Väntar nu på bussen. Kort dag idag. Skönt! Slutar 14:15. Då blir det upp till stallet och fixa både Hannibal och Peppe men ska bara rida Hannibal. Imon får han vila då jag fyller år!:)) längtar verkligen. Hörs senare.

Kram Matilda


Natti

Hej allihopa. Gick super med Hannibal. Ingen snö på spåret i paddocken. Så skönt! Red ett dressyr pass och han skötte sig jätte bra. Lite stel men inte ridit igenom honom på länge nu. Kanske blir någon bom imon får se annars bara dressyr.

Nu ligger jag i sängen med Santos och myser och ska strax släcka och lägga mig! Men hörs imon igen.

Tja// Matilda ^^


Glöm ej!

Glöm inte att ställa era frågor på frågestunden! Gå in HÄR för att skriva era frågor !
 
Svarar på frågorna till helgen!
 
 
 

Schema för veckan!


My day

Skola som vanligt sedan har jag bara varit hemma och vilat, kollat på film. Har även pluggat lite engelska och fixat lite på rummet, sorterat mina smycken och smink osv..

Almeida vilar idag, ska rida imorgon. Förmodligen blir det dressyr i manegen, får se! Beror på vädret också!

//Agnes


Tips!

Tips på en grym låt!


Här ska det stå en rubrik men kommer inte på någon bra.

Ja nu är äntligen skoldagen slut. På väg till stallet nu. Blir ett dressyr pass i paddocken om det funkar att rida där.

Imorse var jag ute och sprang 2,6 km med skrållan.
Här kommer vecko planeringen.

Kram Matilda


Dagen

Började dagen med en springtur med vovven.

Nu är det matte.

Måste sluta nu men hörs senare

// Matilda


Hannibal

5 saker ni kanske inte visste om Hannibal.

1- Han var 142 när jag fick han och idag är han 147,3
2- Han är inte rädd för tåg då hanns förra stall låg mitt i mellan järnvägen och motorvägen
3- Han har ett bränn märke på rumpan
4- han har typ en grön bläs och haft sedan han föddes.
5- han blir aldrig tjock

Ja lite extra fakta om Hannibal.

Nu ska jag bädda i ordning min säng och lägga mig. Är så sjukt kvällstrött så det inte är sant, men vi hörs imon

Kram Matilda


Oj!

Råkade dela videon från falbygden igen! Det va inte meningen egentligen! Skulle bara dela den till youtube ;)


Falbygden-LB-24/2/13

Första lokala tävlingen med Almeida, det blev en andra plats :)


18:56

Hej! Idag åkte vi in till en tävling i Kungsbacka och kollade :) några vi kände skulle vara med oxå. Vi hade missar att det va en tävling där idag annars skulle jag ha velat va med och hoppa, ska ju kvala till gp ponny där om två veckor så det hade ju varit bra.. ;) när vi va hemma igen åkte jag till knalleland en stund och kollade lite men köpte inget.

Imorgon är det skola igen.. Vi ska ha alla nationella proven i spanska denna veckan oxå.. Är så trött på skolan just nu!

Kommer fler inlägg ikväll eller imorgon!

//Agnes


Lördagen

Hejsan'! Ligger i sängen och kollar på film på ipaden och äter chips :) ska snart gå och lägga mig.

Idag va jag och Matilda först uppe oh red ut på Hanna och Peppe, det gick jättebra :) första gången jag red Peppe, en jätte mysig ponny! Sedan åkte vi upp till Almeida och Aslan och red ut mes dom oxå ;) det gick bra, fast dom va pigga kan man säga.. ;) vi galopperade av dom på en äng och red lite i en liten "skog" där vi red runt lite och hoppade över små stockar osv.!

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på får se! Blir nog lite plugg i alla fall.. Hörs imorgon!

/Agnes


Lördag

Haft en super lördag. Ridit på både Hannibal och Aslan och Agnes fick låna Peppe i vårt stall och sen åkte vi till Kinnarumma och red ut där med. Piggggggga pollar var det! Hahaha så söta. Men aa i fredags hade vi det bra oxå. Massa skratt och så var vi ju ute och sprang och hade fredags mys hemma hos mig ensamma:)

Aa nu blir det melodifestivalen med pappa och celina

Hörs imon.

Kram // Matilda


Uteritt!


Sprungit!

Nu har vi varit och sprungit ;) strax ska vi äta sedan blir det kareoke (hahah) och gladiatorerna ;)

//Agnes, Matilda


Sista lektionen.

Väntar på att sista lektionen ska ta slut. Tittar på en as tråkig film....

Om 30 min slutat vi och då drar jag till stallet och fixar Hos Hannibal, kommer inte att rida då Agnes kommer men imon skakat rida.

Hörs när jag slutat// Matilda


Matte..

Sitter i skolan och pluggar matte.. Sen kanske jag åker fort till stan innan jag ska till Matilda och sova över ;) hörs sen!

/Agnes


It's friday

Äntligen fredag. Nu ska vi precis börja första lektionen. Slutar 14:25 idag. Då blir det stallet och sen kommer Agnes hem till mig och så ska vi sova över och vi blir hemma själva:)

Hörs senare

Matilda


Underbart

Helt underbart väder ute. Har varit bra väder hela veckan men idag var det bäst!

Här kommer en dagens outfit.
Jacka: lager 157
T- shirt: Gina
Byxor: cubus (?)

Hörs senare

// Matilda


RSS 2.0