Hoppträning 31/1-2013

Lite från våran först hoppträning efter vilan!


Felskrivning

Ska så klart inte stå fuck utan det ska stå fick!:)
Hahaha

Matilda


<3


Örby

Nu har vi lastat Almeida och är på väg till örby för att ha hoppträningen där istället ;) min tränare undrade om vi hade möjlighet att komma dit istället eftersom det bara är jag i min grill idag, så detta blir första gången som vi åker själva med, men lastningen gick i alla fall jättebra så nu får vi se hur är när vi kommer till ett nytt ställe ;)

//Agnes


Mot stallet!

Är på väg till stallet för att ha hoppträning! Bloggar mer sen

/Agnes


Pizza

Fuck inställd so idag igen!! Tre dagar i rad nu! A så några i klassen gick och köpte pizza, gott!

Matilda


Onsdag.

Hejsan! Min syster fick migrän i skolan så jag fick rida idag oxå ;) jag satta upp ett räcke som jag började hoppa i trav på kanske 60-70cm sedan hoppade jag det i galopp några gånger innan jag höjde, hoppade de sista sprången på ca. 85-90cm efter som hon inte har hoppat på typ tre veckor och vilat i två.. ;) det gick i alla fall bra fast hon var väldigt pigg, hon älskar ju verkligen att få hoppa så hon va lite väl glad idag när hon inte har fått göra det på ett tag :) haha! Men hon skötte sig jättebra!

Nu ska jag kolla på el clasico (real Madrid-Barcelona) om det går på tv, annars blir det one tree Hill ;) jag håller på att titta om alla avsnitt och säsonger!

Imorgon har i no inlämning annars tror jag inte vi ska ha ngt speciellt i skolan i alla fall. Sen så är det ju Hopptränig för Peter! Hon fick ju hoppa av sig lite idag så hon inte ska vara allt för pigg imorgon men det kommer hon säkert va ändå, hahah ;) hörs imorgon.


/Agnes


UTERITT

Idag blev det en uteritt i skogen med massa galopp i snön! Hannibal tyckte det var jätte kul! Han var pigg såklart eftersom han stog igår. Ja finns inte jätte mycket mer att säga.
 
På lördag blir det lag hopp träning:D ska bli super kul, längtar.
 
hörs Matilda
 
 
 
sötaste ponnyn på bild
 
 
 
 
 

Skola

På väg till skolan nu. Har np idag, ni som inte vet badet är så är det nationella prov. Ska ha det i svenska, muntligt! Bläää. Men det kommer nog gå bra. Aja. Hörs senare

Matilda


Stallet idag

Lite kort om stallet..

Jag och Matilda red i manegen, vi hade tänkt att ha bommar och lite småhinder, vi började med att bara lägga ut några bommar som en liten bana, haha ;) men sen kom det massa folk som skulle rida så vi fick ta bort dom igen.. Det har knappt varit något folk i manegen de sista veckorna men just idag så skulle alla vara där, så typiskt mig och Matilda att vi skulle pricka in den dagen.. ;) jaja, vi får hoppa någon annan gång. Vi var säkert åtta stycken i manegen så det va lite svårt att rida så det blev ingen "planerad" ridning utan jag fick göra det som gick ;)

nu ska jag gå och lägga mig, god natt!!

//Agnes


japp me haha

 
matilda

Vänta i 20 min

Fick sluta en timme och tio min tidigare! Inte helt fel. Så nu får jag vänta på bussen men hellre det. Kommer hem en timme tidigare så då blir det att plugga innan det blir att åka till kinnarummaoch rida Aslan ;)
Matilda


Sv

Ska strax ha sv blä tråkigt! Sen so (?) om vi inte får inställt hoppas det.

Aja sen ska jag hem och sen rida Aslan

Matilda


God natt!

Bloggar om stallet imorgon!


/Agnes


Hannibal Annerup


In school

Sitter och jobbar med en svenska uppgift (diktanalys), men för typ fem minutersedan kom det in några 6:or i samma rum och bara sätter sig och pratar och stör så det inte går att jobba.. Så irriterande! Dom har verkligen ingen respekt..!! Ändå är dom tre år yngre!

Aja,, slutar i alla fall om en kvart, tar bussen hem och ska titta på ännu ett avsnitt av one tree Hill och sen kanske åka till stallet om inte min syster ska rida ;) hörs sen!

/Agnes


Söndag

Ja vaknade väll vid åtta sen la jag mej igen och vaknade tio. Ganska lagom tycker jag. Låg väll i sängen hela dagen. Sen blev det lunch och ut till stallet. Skrållan var med mej själv i stallet idag. Hannibal fick nya skor sen red jag och Emelie i paddocken, vi hade såå kul! Men kallt var det så ställde inga speciella krav på honom. Men pigg och glad vad han och sen efter stallet blev det MC med mamma, Sara, celina och pappa. Sen kollade jag på ponnyakuten och sen somnade jag hahah. Aa men nu ska jag gå och lägga mej iaf så god natt så hörs vi imon

Matilda


Galopp i snön

Var svårt att rida då det blåste och snöade så ställde inget krav på honom.


Almeida

Tänkte ha lite bommar och små kryss att hoppa över, men det va dressyrlektion i manegen så det fick bli dressyr i alla fall. Det gick i alla fall bra och i slutet mjuknade hon och va lättare i munnen. Sedan avslutade jag med att skritta ut en liten bit,gick oxå jättebra ;)

//Agnes


Almeida busar i hagen!


Almeida busar i hagen!


I stallet!

Bloggar mer sen!

//Agnes


Natti

Lite snabbt om dagen. Åkte till stallet vid åtta. Gjorde i ordning allt sen red vi bort till manegen och red! Hoppa gjorde vi! Gick väll okej. Han kändes fin men jag var inte så vaken så ja han skötte sej iaf! Hoppade ett hinder 110 sen fick de leka med en boll haha den som är på videon här nedanför! Sen red vi hem. Åkte med olivia till Sandared och tog bussen därifrån. Kom hem åt, ut med hund och celina. In somnade och sen bara slappat!

Aa men nu blir det att sova! God natt!
Älskar dessa bilder på min katt<3

Matilda

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_51046147ddf2b3521668948c.jpg" class="image">


HAHAH

Bild frÅn nyår! Innan vi gjorde iordning oss ;)


Lördagen!

Va i stan på förmiddagen, köpte ett par Jens! När jag kom hem tittade jag på två avsnitt av one tree Hill, sen har jag inte gjort något speciellt ;) eller jo, bakade ju cupcakes oxå ;) haha! Just nu sitter jag och äter chips framför tv:en! Ska gå och lägga mig snart,

Bloggar mer imorgon! //Agnes

(en gammal bild som jag hittade på min iPad ;) )


Fotbollar är både farliga men roliga

Min ponny och en kompis ponny och en till kompis ponny som då inte hade lust att va med just nu lekte eller Peppe lekte och min tyckte den var jätte läskig hahaha söta va dom iaf!


Cupcakes!

Har precis bakat cupcakes! Kommer ett lite längre inlägg lite senare!

//Agnes


Min fina kille

Hoppar 110 med Hannibal. Han kändes jätte fin!


God natt

Bloggar om vårt as grymma disco imon!

Matilda


Stallet

Åkte till stallet vid fem, jag red med sadel idag för jag tänkte att om hostan va bättre kunde jag kanske trava och arbeta henne lite mer och kanske ta ngn galopp ;)

Jag började med att skritta henne på långa tylar och sedan började jag arbeta henne riktigt i skritten och rida lite volter och lite halter osv. Sedan började jag trava, hon hostade endast två gånger och det var i början när jag skulle trava annars va det ingenting, skönt att det börjar släppa nu så vi kan komma igång med alla träningar igen! Tog även lite galopp i båda varven, trodde hon skulle bli lite väl glad och pigg då men hon skötte sig jättebra och va lugn :) jag red lite volter, serpentiner mm, ganska så lätt ridning ändå eftersom hon inte har varit igång riktigt på ca två veckor.

Nu sitter jag och kollar på gladiatorerna och ska snart äta! Hörs imorgon! Glömde min mobil hemma så det blev tyvärr inga kort idag.



//Agnes


Disco ikväll

Vår klass har anordnat ett disco ikväll!
Ska bli kul! Hörs senare

Matilda


!

Nu är alla nationellaprov för idag klara! Så skönt!

//Agnes


I skolan!

Har haft två av tre nationellprov nu, engelskan gick helt okej men matten är jag inte speciellt nöjd med.. Nu har jag svenska kvar om en timma men vi ska vara i skolan till 14:45..hörs senare!

//Agnes


Torsdag då!

Ja igår då då red jag på ängen med Thilda och Emelie! Gick bra! Sen bytte jag och Thilda. Var väldigt kul! Men väldigt svårt då man är van vid sin egna. Sen skulle vi köra ett race och höll fan på att flyga av när Phillip bockade hahahaha fan vad vi skrattade. Roligt med glada och busiga pollar! Aa så var det ridpasset!

Hörs sen Matilda


Fredag imon

Logiskt ha? Aja bloggar om dagen imon! Kan säga att jag inte red Hannibal hela passet idag! Aa allt kommer imon

GO SWEDEN hahaha. Gör man inte för att slippa frysa!

Kram Matilda


One tree hill!

Ligger i soffan och tittar på one tree Hill! Almeida vilar idag, ska rida imorgon istället! Imorgon ska vi ha muntliga nationella prov i sve, eng, ma.. Är så himla nervös..!! Hörs senare, nu ska jag fortsätta titta på one tree Hill ;)

//Agnes


Out fit!

Linne: Faith
Tröja: HM
Jeans: Gina
Armband: konfirmationspresent
Halsband: inte säker, Gina?


//Agnes


Coola är vi

En teknik uppgift!
Såå coola är vi


Asså hahaha

Vi slutat aldrig att förvåna hahaha
Agnes provar klackskor.


Skritt

Helt onödig video men men. Söt är han iaf.

/Matilda


Onsdag

Hejsan! Har inte så mkt att skriva idag, har bara varit i skolan och annars har jag bara varit hemma och inte gjort något speciellt ;) Min syster har Almeida idag, veterinären skulle komma till stallet och vaccinera några hästar så han ska kolla Almeida och förmodligen så får vi slemlösande att ge henne för hostan. Bloggar mer imorgon eller senare ikväll om jag har tid!!

//Agnes


Bio

På Bio med Sara!

Matilda


Sista lektionen

//M


Onsdag.

Dagens outfit
Tröja- vet ej (julklapp)
Jeans- boyfriend jeans- Gina tricot

Matilda


Agnes

Våran sjuka humor hahahaha


Out fit!

Linne: Faith (syns inte bra på bilden)
Kofta/tunika: Faith
Jeans: JC
Halsband: vet ej!

//Agnes


Kalt

Väntar på bussen!
Kalt ute!!:/

//M


Heej!

Sitter i skolan just nu, vi har slutat men min buss går inte förren om 20min. När jag kommer hem ska jag sätta mig vid datan sen så blir det nog stallet, hoppas att jag ska kunna rida henne i både skritt och trav i alla fall. Hon är riktigt pigg just nu! Hon har ju vilat i en vecka nu, eller vi har ju skrittar henne bara ;) hahah! När hennes förkylning är över blir det att rida mycket för att få igång henne igen! Hörs senare!

//Agnes


Klar

Arbetat med denna ganska länge i skolan och nu är den äntligen färdig!:)

Den är till min alldeles egna stjärna <3

Tycker ni om den? :)

Matilda


Hej.

Igår då så red jag inte. Tänkte att han skulle få en vilo dag då han inte fick det förra veckan. Aa så efter skolan åkte jag med thilda och åt hos henne innan vi gick ut till stallet. Gjorde i ordning allt och gick en stund i paddocken innan mamma kom. Åkte då hem och då hade mormor kommit!:) vi åt färdig pizza och den kollade jag väll lite på film och så. Aa det var väll allt för igår.

Matilda


Måndag

Hejsan!

Dagen började som de flesta måndagar brukar göra, skooolaa.. Hade idrott och föreläsning i NO och SO så det har varit en ganska lugn dag i alla fall! Efter skolan va jag med Tea tills nu ungefär. Almeida vilar helt idag eftersom det är hoppträning i manegen, imorgon hoppas jag att hostan ska vara bra så jag eller min syster ska kunna trava och kanske galoppera lite oxå .;) hörs imorgon!

//Agnes


Min <3

Bara för att min ponny är finast och inte gillar regnet! <3


Hej

Igår så var jag och red imanegen med Emelie och thilda. Emma skulle oxå varit med och rida men dom kunde inte köra bort så hon kom utan häst och fotade och filmade lite så när jag fått dem kommer de ut på bloggen. Iaf Hannibal var väldigt fin och så. Hoppade även lite. Hoppade 110-115 på två hinder. Sjukt fint hoppade han idag :) I dag ska jag rida i paddocken. Uppdatering kommer under dagen.

Matilda

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50fd1f24e087c33d748ff9d8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50fd1f2dddf2b366702dd927.jpg" class="image">


On My way!

På väg till en tjej som ska fixa mitt hår! Blir nog lite ljusa slingor, får se ;) lägger upp bild sen!

//Agnes


Stallet igår:

Jag hann inte blogga efter stallet igår så berättar lite om gårdagen nu istället ;)

Dagen började med att åka upp till Hanna (Matildas ponny) hon red på ängen en stund medans jag fotade lite ;) så fort jag kom hem åkte jag till Almeida, jag borstade henne och tränsade och satte på ett fleece täcke så fick jag ner till manegen. Jag började med att leda henne en stund och träna lite på att hon ska lyssna när hon ska stanna, gå och följa med osv.. Sedan hoppade jag upp på henne och red barbacka en stund, bara skrittade eftersom hon har hosta. Hon va jättesnäll i alla fall så det är skönt att veta att man kan rida henne barbacka oxå ;) hoppas hon blir frisk snart så jag kan börja rida riktigt igen!

//Agnes


Japp

Kanske inte så mycket uppdatering idag men det är så ibland. Aja. Imon då ska jag, Emelie och förhoppningsvis Emma till manegen och rida lite:) ska bli skönt att rida igenom honom lite då han blir väldigt pigg på ängen ( inte så konstigt (?) haha;) aa men iaf.kommer bilder och så från idag mer imon tror jag och sen blir det nog bilder från imon oxå:) Hörs imon.
Slänger in en bild på en del av klassen från fikat i torsdags<3
Kram M

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50fb1521ddf2b30b2cfab077.jpg" class="image">


Bilder

Lägger ut lite bilder på Hannibal från ängen idag som Agnes fotade. Taget på mobilen från kameran så kommer bättre bilder imon (?)

Matilda

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50fb0fe49606ee3345dcf41a.jpg" class="image">


Barbacka på Almeida


Staaaallet

Är i stallet fortfarande vi väntar på att någon ska komma och hämta oss,, hahaha.. ;) sen så måste jag upp till Almeida så fort som möjligt och fixa i stallet och jag hoppas jag ska hinna skritta henne lite Barbacka! Vi ska gäster ikväll därför har jag inte så mkt tid! Jaja hörs sen!!

//Agnes


Hej från oss!


Fredagskväll

Jag o Matilda sitter på mitt rum och pratar om lite allt möjligt ;) vi har inget att göra ;) ska väl gå och lägga oss om en stund!

Idag va det min sista dag på hööks, allt har varit bra där och det har varit trevlig personal, fick en liten Present av dom innan jag gick! En bortse, två stallalmenackor, ett nyckelband, sadelputs något annans sprej för sadeln tror jag ;)

Imorgon får vi se vad som händer! Ska förmodligen med Matilda till Hannibal sen så ska jag till Almeida oxå! Hörs imorgon!

//Agnes


Hola!

På väg till stallet nu. Ska rida i paddocken idag. Sen efter det ska jag till Agnes så ska vi sova över och troligtvis ska vi upp till Hannibal båda två imon!:) aa kommer väll mer uppdatering ikväll :)

KOM PÅ DISCO 25 januari !!!! Massa godis och priser!! Kom! : D <3


Matilda


Torsdag

Igår då så red jag och Emelie på ängen! Sjukt pigg och knäpp hahaha x) aa men roligt var det iaf. Red igenom honom lite öppna flytta lite och sånt. Sen gjorde jag väll ökningar och minskningar, halt trav osv..
Sen skulle vi ta en galopp nerifrån och upp! Hahahaha jävlar vad fort det gick åå det var såååå kul, hade kontroll över han även fasat fet gick som fasen! Åå hahahaha vi kunde inte sluta skratta varken jag eller Emelie. Sen red vi lugnt längst upp och sen skulle jag bara trava på en volt lite längre ner och då stack han upp för han var så taggad haha. Ja vi skulle blivit fotade men blev inget med det:( får ta det en annan gång! Aa det var den ridturen det!:)


Me today


Här är dagens outfit:
Tröja- kappahl
Byxor- face

Matilda


Ingen hoppträning.. :/

Det blev ingen hoppträning för mig o Almeida idag.. Hon hostade redan lite när vi hämtade in henne från hagen så då förstod jag ju direkt att hostan inte hade försvunnit, vi tog även tempen på henne för att se om hon hade feber, hon. Hade 38,5 (?) tror jag de va om jag inte minns fel, eftersom vi inte vet hennes normala temp så vi vet vi inte riktigt om det är feber elr inte men lite feber har hon nog i alla fall eftersom normaltempen oftast ligger mellan 37,4-37,9 ca. Men vi valde i alla fall att ställa in hoppningen, kände inte att det va ngn idé att ha hoppträning när hon har haft hosta i tre dagar nu plus att hon förmodligen har feber.. Så som det ser ut nu blir det ingen tävling på lördag..!!:( har verkligen sätt fram emot tävlingen länge, men så nu precis innan ska hon bli förkyld :/ så tråkigt!

Förutom Almeida har jag varit på praoen från kl 10:00 tills vi åkte till stallet. imorgon är sista dagen på praoen sen så startar skolan igen.. Vi ska ha de första Nationella proven på fredag nästa vecka.. Eftersom det inte blir någon tävling på lördag så vet jag inte vad som kommer hända till helgen, jag o Matilda kanske ska sova över ändå på fredag, på söndag ska jag fixa håret, färga, slinga osv..!! Hörs imorgon :)


/Agnes


Aslan

Hoppar


Onsdag

Skola då som vanligt! Stallet red på ängen med Thilda. Pigga var dom! Haha såå kul! Asså reacade på ängen och när jag kom upp för backen kunde jag få honom att gå lugnt och kontrollerat igen! Super! Aa sen tog jag bussen hem! Åt kollade tv! Pluggade och nu sova! Hahaha ser ur sol en jätte kort dag men är väldigt trött så orkade inte skriva mer hahahah latmask här ja;) hörs mer imon kram Matilda


Svenska uppgift

Håller på med en svenska uppgift! Debatt uppgift!
Jag skrivet om att man ska stoppa plågsamma djurförsök! Vad tycker ni om DJURFLRSÖK är det OKEJ eller INTE OKEJ enligt er? Roligt att höra vad andra tycker!
Kram Matilda


Today

Tröja -divided (?)
Byxor- Gina
Skor - hööks hvpolo

Matilda


Tisdag

Igår då var ju det inte världens bästa uppdatering men men! Skola som vanligt! Hade slöjd och håller på med en grej till Hannibal och blir färdig nästa gång så då får ni se hur den ser ut!:) sen var det så att jag fick reda på att det var öppet hus på bäckäng idag (tisdag) och då fick jag planera om allt! Skulle rida med thilda men hon slutade en timme (?) efter mej så jag skulle väntat men det han jag inte nu! Så jag var i stallet 15:10 och satt på hästen 15:44(?) Jag red på ängen och det var så otroligt roligt som jag redan nämnt! Asså gud vilken ponny jag har! Älskar dej så mycket världens bästa! Aa sen när jag ridit då gjorde jag i ordning allt och så hämtade pappa mej 17:30 och så åkte vi till bäckäng där vi träffade Agnes och hennes mamma. Sen såg man ju massa andra kompisar oxå! Aa det var väll min tisdag!

Hörs kram Matilda


Dagens!

Svart tröja:Gina
Jeans: Gina
Skor: Johnny bulls


//Agnes


Hoppar Aslan

Jag och Aslan skuttar lite!


Tisdag!

Hejsan! Förlåt för så himla dålig uppdatering av mig! Men får tyvärr inte använda mobilen under tiden dagarna..

Idag efter praoen åkte jag i alla fall till bäckäng för att lyssna på en föreläsning och prata lite med elever o lärare om se olika linjerna. Är ganska så säker på mitt första val (samhäll-beteende) men anda oh tredje är jag inte riktigt säker på än, tror i alla fall att det är på bäckäng jag vill gå men kanske ska besöka teknis oxå.

Imorgon hoppas jag på ridning, idag hade Almeida tydligen hostat när min syster red så hoppas, kan vara en förkylning, men jag hoppas att det ska bli bättre och försvinna så jag kan va med på tävlingen på lördag!! Längtar verkligen efter att få börja tävla igen! Får se hur hon är imorgon, och om jag kan rida eller inte men hoppas verkligen det! Hörs igen imorgon!

Kram, Agnes.!


God natt

//M


Hej

Varit på öppethus på bäckängs gymnasiet. Super skola! Aja red Hannibal på ängen idag. Pigg och glad och snäll. Skrattade hela ridturen. Menar det hade ett leende på läpparna hela tiden! Finaste ponnyn!<3

Aja, ska snart lägga mej efter lite pluggande. Hörs imon kram Matilda

Min finaste katt! <3333


God natt

Hörs imon kram Matilda


BFK

Sitter på mötet på BFK, vi har pratat lite om div 1 och lagen o sånt.

Har ju varit på hööks och praoat idag, fick städa i hyllor, hägna upp kläder, sopa, plocka upp varor osv..

Är jättetrött nu så när jag kommer hem ska jag bara sätta på en film och ta det lugnt!

//Agnes


Skolan

Sitter i skolan nu. No jippi eller inte. Dagens outfit kommer senare!


Uteritt!!

Red ut med några i stallet idag! Almeida behövde verkligen få komma ut och bara ha kul och springa av sig lite! Det är så svårt att rida ut nu på vintern eftersom det blir mörkt så tidigt så jag försöker rida ut på helgerna när det går :) vi red i alla fall i ca 45 min, vi både, skritta, trava och galopperade, det gick jättebra och Almeida skötte sig jättebra och var lugn och lyssnade hela tiden.

Imorgon börjar min praovecka på hööks, ska jobba från 10:00-18:00.. Men måste ändå hinna rida i alla fall två-tre gånger denna veckan eftersom jag ska tävla på lördag! Imorgon ska hon nog vila, på tisdag får min syster rida sen rider jag nog på onsdag och på torsdag då det e hoppträning ;)

Kommer inte att kunna blogga så mkt under dagarna denna veckan då jag inte kommer att kunna använda telefonen mellan 10-18 så det får helt enkelt bli lite sämre uppdatering i veckan!

//Agnes


Aslan

Bilder från när jag red Aslan.

Matilda


Stallet

Upp till stallet nu! Lugnt idag med lite skritt och trav! Han kommer va jätte pigg då det blåser haha x)

Hörs senare kram Matilda


God natt

Lägger mej nu. Om dagen kommer förhoppnings vis imon:)

Kram Matilda


Min lördag..

Började med att gå upp vid kvart i elva, äta frukost, titta lite på tv, byta till ridkläder och åka till stallet ;)

Jag skrittade ut i ca 15 min sen red jag i manegen då jag hade två galopp bommar och tränade på att både kunna minska och öka galoppen, red även på volter över en bom sen så gjorde jag lite serpentiner, och red i en åtta för art gå henne mjukare. Gjorde även mycket övergångar och försökte rida i olika tempon! Sen så borstade jag av henne och satte på täcke sen så fick hon gå in i boxen och äta sitt hö medans vi gjorde maten, hö osv.

När jag kom hem så städade jag mitt rum och rensade min garderob..

Nu sitter jag framför tv:en och äter glass! Haha ;)

Imorgon ska vi rida ut med några i stallet men vet inte om jag eller min syster ska rida, får se imorgon!

//Agnes

(Dålig bild det va mörkt så fick ha på blixten)


Svar.

Här kommer svaren.

1: mål med Hannibal? -ja det är väll att placera mej L.B och debutera L.a sen får man väll se hur det går:)
2: högsta du hoppat?- Jag har hoppat 125 med Hannibal:)
3: Första tävling?- Det var på min medryttar ponny som heter Bittel som jag skrivit om här på bloggen.
4-favorit färg på hästar?- ja jag tycker vita och fuxar är väldigt fina:)
5- C eller D-ponny?- D-ponny helt klart. C-ponny är alldeles för litet och Hannibal är D-ponny och väldigt personlig!:)
6- Hur ska din storhäst se ut?- Svårt! Men vill att den ska va ca165, fux,vit eller brun!
7- Vilken har varit den bäst tävlingen?- Vet faktiskt inte? Kanske när jag placerade mej dubbelt med Aniara 2a och 3a klassen efter plus att det var första placeringen med henne! Sen även när jag kom 5a var så nära seger! Hade sista bommen legat kvar hade den varit min det var alltså L-C + och sen kom jag 2a i klassen efter som oxå var L-C + :) <3
8-svara i video blogg?- nej orka inte det denna gång, men kanske nästa? ;)

1: Hur länge har du haft Hannibal? - sen 2009 så i sommar är det 4år!:)
2- ditt mål med honom? - redan svarat på:)
3: Bästa sidan med Hannibal? - Han är på olika humör varje dag, den ena dagen är aldrig lika dan som en annan. Och så klart hanns hoppstil och sammarbets vilja.
4: favorit färg? Vet inte gillar rött:)
5: träna/tävla - träna :) men gillar att tävla oxå!
6: sötaste hästen förutom Hannibal? Aniara så klart:) våran lilla B- ponny som är ute på foder.
7: Välja en häst i världen att få rida? Vilken? Hade verkligen velat rida Milton om han hade varit i livet men annars Ninja la silla:)

1: favorit ämne i skolan? - So helt klart och bild!
2: Chips/godis? Chips
3: saft/läsk? Saft
4: Mc donalda/pizza? Pizza.
5: stallet/hänga med kompisar? - vet inte älskar att hänga med mina kompisar. Men hästarna går före så hänga i stallet tror jag! Men skulle aldrig välja bort mina vänner!!
6:stan / hemma? Båda. Alltid kul att komma ut och umgås med sina vänner i stan, men lat som jag är älskar jag att va hemma i min säng haha!
7: sova själv/ sova med någon? Sov själv kan inte sova med kompisar i sängen då jag gillar att det ska va kalt och inte trångt!;)
8: ponny/storhäst? Båda. Älskar ponny och vill njuta av den tiden länge. Men längtar även till storhäst tiden:)

Tack för alla frågor!:)
Kram Matilda


Skrållan

Kommer lite bilder på Skrållan <3

Matilda


Barbacka

Skrittade en tur barbacka på älsklingen idag <3

Matilda


Outfit

Går Dagens outfit.
Tröja- Gina
Byxor- face
Skor - hööks, hv-polo
Matilda


Aslan

Gick bra idag. Körde markarbete. Lyssnade väldigt bra. Väldigt pigg och ville helst springa på men gick tillslut väldigt bra. Hoppade en vatten matta med honom och han hoppade väldigt stort (bild kommer) så snäll är han men mycket ponny. Hade bommar och kavalletti. Efter passet red jag tillbaka han hem till sitt stall och sen kom Agnes och så åkte vi hem. Hade jätte kul idag. Imon ska Hannibal skrittas ut(?) eller så blir det paddocken. Hoppas på uteritt.:) hörs imon och bilder kommer på han! <3


Kram Matilda


Stallet

Almeida redo för ett dressyrpass !

//Agnes


Skola

På väg till skolan nu. Är helt död. Inte sovit något i natt då jag oroat mej för Hannibal. Men får väl ta och orka ändå!

Hörs sen! Kram M


Hej

Rubriken jag skrev innan var att jag var så himla ledsen då Hanna fick kolik då det varit kalt ( jätte många hästar fått det denna vecka!) men iaf. Jag red honom vid ca 16 tiden och mådde jätte bra, var helt normal. Samma sak när jag åkte. Men sen när jag kom hem satt och åt så ringde det och jag slängde i från mej maten och sprang till hallen och gick sen ut till bilen. Kom upp och då mådde han ok! Sen blev han värre och ville bara lägga sej ner! Veterinärer kom och hav han massa sprutor och medicin. Sen fick jag gå ut och gå ca 5min ( thilda gick med han ca 25 min innan jag kom och sen gick jag ca 1h. Efter dom 5min fick han slang i nästan och vatten. Sen fick han gå ut igen. Sen rakade han honom lite på halsen och hav honom dropp i ca 25 min(?) Sen var han bra igen men det tog tid och Gud vad ledsen jag var! Jätte orolig! Men som tur var det ingen allvarlig utan en lindrig! Så nu står han i boxen utan mat med massa betforvatten och kommer kollas till i natt igen!:) bästa ponnyn ever! Tack för att du kämpade som du gjorde!

Kram Matilda


HÖÖKS

Va på hööks lite fort med mamma precis! Köpte ett par ridbyxor som va halva priset på och ett brunt träns som jag hoppas ska matcha sadeln, vi har ju väldigt mörkbrun sadel så det är jätte svårt att hitta träna i samma färg eftersom det finns så många olika nyanser! Ska testa det imorgon och se om det funkar ihop ;)

//Agnes


FAN HELVETS JÄVLA SKIT!!!!


Stallet

Gick så otroligt bra idag. Ska äta nu så bloggar från datorn sen det är lättare. Lägger in denna bilden då den passar bra, red nämligen på ängen idag!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eef6e49606ee478f74d427.jpg" class="image">


På bussen!

Sitter på bussen påväg hem efter en långtråkig skoldag! Min syster ska rida idag oxå för jag ska rida med Matilda imorgon. Ska lägga upp dagens outfit lite senare! Ska göra det när jag kommer hem ;)

Imorgon slutar vi klockan tolv! Sååå skönt!

//Agnes


Skolan..

På väg till skolan nu. Idrott första lektion.. Men aa dagens outfit kommer någon gång under dagen. Ha det bra så länge kram

//M


Lägger men nu, om dagen kommer i mon

Kram Matilda


Skola..

Är i skolan fortfarande, dagen har varit ganska lugn ett kp annars har vi fått jobba fritt men ändå tråkigt att behöva jobba igen! Ska strax gå till bussen, när jag kommer hem ska jag fixa lite med den nya headern, bakgrunden och detaljer mm men bilderna får jag lägga in nästa vecka eftersom jag inte har hoppbilder på mig och Almeida än! Nu ska jag gå till bussen, hörs sen!

//Agnes


(Gammal bild)


Hello world!

Music makes me happy ✌

Massa kramar en glad tjej💕


Todays me!

I skolan, och eftersom vi fick ett önskemål om dagens outfit så lägger jag ut min idag!

Tröja- kappahl
Byxor - face
Skor ( ej på bild) - skopunkten fake dr Martins

//M


Nej!

Orkar inte men måste gå upp ur sängen nu! Så får väll göra det då. Förra teimen hade vi hkk ( hemkumskap) nu har vi istället bild hela denna terminen. Ska bli kul att ha bild igen. Bloggar väll någon gång under dagen.

Kram Matilda


Dressyrträning

Hade dressyrträning idag och det gick bra :) hon va lite jobbig i början men hon jobbade bättre och bättre och i slutet va hon riktig trött ;)

Imorgon början börjar skolan igen.. En jobbig termin med både kurser, stegämnen och nationella prov.. Jaja, just nu kollar jag på tv, kommer nog inte att kunna somna tidigt idag eftersom jag sov länge idag, så jag går nog inte och lägger mig förren vid elva. Bloggar mer imorgon! Bl.a. Dagens outfit kommer säkert upp på morgonen!

//Agnes


Nyårsafton hos Agnes

Åå tycker dom är otäcka haha;)


Ni fattar inte hur trött jag är :0

Vadå konstig rubrik?! Haha aa men iaf somnade inte fören ca 01:00? Aa la mej iaf 22 men somnade då. Är ju inte van vid att lägga mej då och gå upp soppas tidigt som 06:15. Men kom iaf till skolan och hade faktiskt kul! Men snart kommer de nationella proven och kommer DÖ!!!!:(((((( men det kommer nog gå bra! Dom börjar redan V6! Proven på bilden är de nationella. Aa sen åkte jag till stallet. Tog det lugnt och borstade ganska länge och sen skrittade ut en sväng innan jag red en liten stund i paddocken med Emma och olivia. På lördag ska vi hoppa. Antingen i paddocken om det inte är hårt. Annars blir det manegen. Ska bli kul. Min kompis Emma kommer och olivia är oxå med:) hörs mer sen


//M


Jag och Aslans

Fina lilla ponny! //M


Me and aslan

Ridning my fridens pony!


Almeida dressyrträning

Dressyrträning med Almeida för några veckor sedan!


Videofyme

Nu har jag skaffat videofyme! Så det ska bli lättare att ladda upp mer filmer här på bloggen, framför allt från tävlingsrundor och hopp och dressyrträningar! Sök på Agnesjohansson97 för att hitta min Sida och följa mig!

//Agnes


God natt <3

Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon blir det dressyrträning! Har förresten anmält mig till min första tävling med Almeida nu! Vi ska till Mullsjö nästa helg och hoppa en lokal LC och LB :)

Hörs imorgon!

//Agnes


Ni har väll inte glömt frågestunden?

Fråga på nu svaren kommer på torsdag! :)

Kram M


Dagens ridpass

Gick väldigt bra idag. Vi hoppade. Satte upp en övning ( den på bilden fast med tre bara.) hoppade den lågt och så hade vi en iver på långsidan. När vi värmt upp dom började vi med att hoppa ett av hinderna och sen övningen. Efter ett tag höjde vi och då hoppade vi inte övningen men på dom hinderna:) Hannibal var sjukt taggad och sprang som en idiot mot så fick jobba med att hålla tillbaka och han lyssnade. Haha efter ett hinder gick det ganska fort och han började bocka haha men ramlade inte av. Hoppade bana 2 på 90 1 på 80 och ett på 1m. Han har inte hoppat så mycket så börjar lite lugnt med han:) hörs mer sen

Kram M

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcb69606ee1243746109.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcb69606ee1243746109.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcb69606ee1243746109.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcb69606ee1243746109.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcceddf2b332a046ff4c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcceddf2b332a046ff4c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcceddf2b332a046ff4c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcceddf2b332a046ff4c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcdfddf2b33298e864a6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcdfddf2b33298e864a6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadce89606ee12827de3d7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50eadcf9ddf2b333002c2d6a.jpg" class="image">


Tips !

Tips till alla hoppryttare! Filmen innehåller jätte många bra tips om hur du blir en bättre ryttare och vad du bör tänka på inom hoppningen!
 
 

Tack allihopa!

Tack för alla fina kommentarer vi får här på bloggen! Det sista dagarna har vi Slått nytt besökarekord! Kul att ni är så många som följer oss här på bloggen!

//hhoppryttarnaa


God morgon allihopa!

Gick upp rätt så tidigt idag, eller aa.. Vid halv nio i alla fall ganska tidigt mot när jag brukar gå upp nu under lovet ;) hade i alla fall utvecklingssamtal i skolan idag, det va därför ;) nu är jag hemma igen och ska äta lite sen ska jag bara ta det lugnt nu innan skolan börjar igen på onsdag.. :/ vi ska ju ha nationella proven nu oxå så jag längtar verkligen inte.. Jaja nog om skolan! Nu ska jag i alla fall ha kul de sista dagarna! Hörs under dagen!

Kram, Agnes

(Almis)


Dagens!

Tunika: Chelsea Gbg
Jeans: Gina
Skor: Johnny bulls

//Agnes


Angående ett förslag!

Vi fick ett önskemål om att vi ska lägga upp våra outfits lite oftare, så jag tänkte börja med det fr.o.m. Ons då jag börjar skolan igen!

//Agnes


Dressyrpasset

Red dressyr i manegen idag, med Matilda och Aslan oxå ;) började med att värma upp henne i skritt och trav på volter och gjorde övergångar. ibörjan va hon ganska stark i munnen och va väldigt pigg så jag galopperade på fyrkanten ca 2 varv och efter det blev hon lättare att jobba och hon blev mjuk i munnen och slappnade av :) vi red i ca 45 min sen så red Matilda och Aslan tillbaka och jag gick upp med Almeida till vårat stall och gjorde Iordning henne sen fick hon gå ut och äta sitt lunch hö ;) imorgon får hon nog vila för det är hoppträning i manegen från kl 5 och framåt och vi hinner förmodligen inte vara där tidigt.. Bloggar mer imorgon!


//Agnes


Ofta!!?

Robert whitaker avstängd då han sparkat en säkerhetsvakt. Avstängd i6 månader som kan förlängas till 12! Man ska verkligen tänka på vad man för inn ridsporten

//M


Almeida

Jag och Almeida idag!


Aslan

Gick väldigt bra idag! Han var pigg och busig. Haha när vi kom in i manegen var det en chettis där och den var ju jätte farlig hahaha. Men sen gick det bättre. Red på volt men han ville till utgången men fick han att lyssna på mej! Fick även film och bilder som kommer ut:) snart ska jag till pappa då vi ska fira Sara där med farmor och farfar. Tårta!:) haha men aa kanske åker upp till Hannibal sen får se! Han fick iallafall en ny sko nu. Aa imon ska jag upp på förmiddagen. Sista lediga dagen :( men tror att jag ska hoppa lite lätt med han:) om ca 2-3veckor börjar hoppträningarna igen:))
Hörs senare

//M


Snart upp till Aslan

Idag ska jag och Agnes rida ihop:) ska bli kul. Tror det blir manegen idag. Uppdatering kommer efter respasset


//M


Allt för min syster <3

Sorglig film. Men mysigt har vi det så här på lördag kvällen.


Ridningen

Kom upp till stallet vid tio idag. Fick skynda mej då Sara fyller år idag och skulle få gester. Men iaf. Gjorde i ordning och sen när vi skulle hämta våra pollar ( alla tre skulle rida idag) så ville dom inte komma in haha. Dom sprang runt som idioter och rullade sej och sen sprang dom igen. När vi fångat dom var dom jätte uppspelta. Vi red på ängen och det gick faktiskt mer än bra. Han var lugn och snäll ( brukar vara väldigt pigg) Red lugnt och några snabba galopper upp för backen i full fart! Efter vi ridit fick hundarna oxå busa av sej! <3

Kram M


Saknar dej!

Saknar dig finaste Siddan <3


Lördagkväll

Jag o Matilda har precis ätit, nu ska vi titta på film och äta massa godis!

Imorgon ska vi rida tillsammans, det blir nog både lite dressyr i manegen och rida ut en liten sväng :)

Bloggar mer senare!

//Agnes


Åå vad sööt

Tittade på Agnes gamla grejer. Asså gud vad vi skrattade. Haha.

Imon ska vi rida ihop:)

<3


Asså?!

Hur roligt får man ha igentligen hahaha x)


Ny header!

Just nu sitter jag och Matilda och fixar med den nya header, den kommer inte att komma upp idag eftersom vi ska fota korten imorgon!

///hhoppryttarnaa

Bilder som betyder mycket som väcker både gamla och nya minnen del 1

(Turkiet 2011, jag, min lillasyster o mamma)
 
(turkiet 2011 jag o pappa åkte jetski)
 
l
(jag o Matilda förra sommaren)
(dagen vi lämnade sidney, det va en riktigt jobbig dag... saknar henne fortfarande)
 
(min och siddans sista tävlingen, och den kunde inte sluta på ett bättre sätt, felfri alla tre rundor och laget vann för dagens omgång och totalt i ponnyallsvenskan)
 
Fler bilder kommer imorgon!
 
 
 
 
 

Länkbyte!

Gå in och läs denna DENNA bloggen! (syrrornaenstrom.blogg.se) En blogg som ägs av två hästtjejer, riktigt bra blogg som är vär att besöka!
 
   //hhoppryttarnaa

Grattis

Grattis Sara. Idag är det din dag och den kommer bli super. Grattis många kramar din syster! Alla besök hennes blogg!!!!! <33
http://saraaemelies.blogg.se/

Matilda


Frågestunden

Don't forget! Frågestunden:)) fråga på så mycket ni orkar! Massa länkar delas ut

Matilda


Fridayyy

Sitter framför tv:en och tittar på gladiatorerna och äter godis! Va i stan idag en stund för att byta en tröja, fast bytte den aldrig hahah ;) köpte i alla fall ett par skor som va på rea!

Imorgon ska jag va med Matilda och så ska hon sova över, hon ska även fota på dressyrlektionen på söndag :) hörs igen imorgon om det inte blir fler inlägg idag, ska oxå lägga upp bilder som jag "tycker om" och som har en betydelse imorgon, hinner inte det idag tyvärr pga jag måste ha en speciell dator där de flesta bilderna finns.

//Agnes


Torsdags

ännu mer bilder <3
han var så fin. Allt kändes super:) Lyssnade och följde mej. Dock stark men fick ordning på honom i slutet.
 
 

tar en del tre oxå

detta får räcka!
 
Agnes och sidney
Emilia och Snöstorm
Agnes och Sidney
Agnes och Sidney
Junior
vovvarna
 
Cajsa
 
vackra Bohuslän. havet <3
skrållan
Aslan
sintra
 
santos
 
 

favvo kort del2

här kommer andra delen av kort som jag tycker om och gillar mycket:)
 
 
mamma och mormor
 
en säl
 
Baloo mammas kompis hund
Lydia och Wilma
min syster
Phillip
 
mamma och min morbro
 
kusin och hennes dotter
pappa och min katt santos
 
 

Om tio år?

Fick ett förslag av Lydia. Svettfux.blogg.se. Hon kom med förslaget vad vi tror vi är om tio år. Om tio år är jag 26. Jag hoppas väll ha en bra hopphäst och bo på en fin gård men en pojkvänn?:) sen tror jag att jag kommer vara en polis för det är det jag vill bli. Tror även att om jag har en bra hopphäst att jag kommer tävla aktivt. Ja vad mer kan man skriva? Detta är vad jag hoppas och tror jag är/vill om tio år:)

Kram Matilda


Nyår 2012

Är kommer lite ovisade bilder från nyår!


FRÅGESTUND

Nu kör jag en frågestund! Fråga vad ni vill. Svarar på allt (nästan)! Länkningar delas ut!

Så fråga på nu!

Kram Matilda


Stallet

Är i stallet och fixar mat, hö och mockar, ska inte rida så Almeida får vila idag!

//Agnes


favvo bilder del1

 
alla bilder kanske inte är jätte fina men dom betyder mycket.
 

Till Agnes

Lägger upp bilder till Agnes.
Foto. Linnea Jönstrand. ( Aslans ägare)
 
 
 

2013

Här är några saker som jag vill uppnå under året 2013!

• starta LA med Almeida till våren
• bli placerad i LA och ev kvala MSV B
• kvala till gp ponny
• starta varbergshoppet!
• Starta änglahoppet 2013 fast kanske bara klassen på torsdagen och kanske lilla rundan som går i LA (beror på hur det har gått på andra tävlingar under året och om jag har tävlat LA ett par gånger innan som gått bra)
• hålla mina nuvarande betyg
• komma in på bäckängs gymnasium
• äta liiite mindre chips, godis och andra onyttiga saker ;)


//Agnes


Läggdags?

Tänkte lägga mej nu men är inte direkt jätte trött! Hum? Men får försöka sova iaf. Imon blir det iaf stallet. Sara fotade lite bilder från idag som för hoppnings vis kommer ut imon:) sen kanske det kommer en frågor stund och mina absoluta favorit kort jag fotat på kanske mej själv? Haha nej!;) men på hästarna, djuren eller varför inte mina vänner?;) imon får ni se. Ha det bra så länge,

Kram M


Åå kolla bilden. Saknar kattunge tiden <3 Syrran och Sintra på bild


Förslagen om vad ni vill veta börjar komma:)

Fortsätt att komma med förslag så kommer så småningom länkar och de tre bästa :)
hhoppryttarnaa


Nyårs löften!

Mina nyårslöften är att:
1: få lite bättre betyg
2: börja träna mer (inte ridningen)
3; få bättre självförtroende inom ridningen.
4; debutera och plancera mej i L:a
5: ha roligt med vänner, familjen och hästen.

Vad är era?
Kram. M


Ni får bestämma

Vad vill ni veta/läsa om här på bloggen? Alla förslag kommer att tas upp och de tre bästa får en länkning:) och massa annat skoj:) så kom med massa förslag nu!

Kramar hhoppryttarnaa


Hoppträningen

Det blev jag som fick ta lektionen ändå för min syster ville inte. Det gick i alla fall jättebra, vi började med att skritthoppa, något jag aldrig har testat på förut men det är bra för att stärka hästen. Det var kul i alla fall men det gällde verkligen att ställa sig i rätt tid då hon verkligen tog i före hindret, hahah ;) sen så framsipprade vi på något hinder och sen hoppade vi lite olika banor med en två kombination och Sverige "muren" och den vita grinden men Almeida kollade inte alls på det :) allt gick hur bra som helst och var lugnare än sist och lyssnade hela tiden på mig, sista banan jag hoppade låg hindrerna mellan 100cm-110cm, hon hoppade riktigt fint idag !

Just nu är jag hemma och gör hemmagjord choklsdsås!! Mums!!

//Agnes


Like this!

Gillar detta kortet. Tog det när jag var ute och red på busen Aslan;) gillar Aslan grymt. Väldigt mysig ponny! <3

//M


Hem

På väg hem från stallet nu. Haha har så bra humor hahaha. X) men Hannibal var jätte fin idag. Väldigt pigg så fick jobba hårt med han idag. Han lyssnade hela tiden. Han ska få nya skor till helgen så då blir det att dra igång ordentligt med hoppningen eftersom vi inte har någon snö:) <3

Kram M


God morgon!

Torsdag idag, skolan börjar på onsdag.. Fast vi går i skolan ons-fre sen v.3 har vi prao hela veckan, jag ska vara på hööks här i Borås!

Idag ska jag nog till stan på fm sen så ska jag vara hemma och ta det lugnt tills vi åker till stallet. Inlägg kommer under dagen !

Förresten, tänkte starta en sån där "en vecka" varje dag i en vecka ska man svara på en speciellt fråga , kanske lägger upp det ikväll!

//Agnes


http://s5.favim.com/orig/51/teenager-post-true-Favim.com-481251.jpg


Mina fina <3

//M


Film time!

Nu ska jag lägga mig i min säng och sätta på en film på datan innan jag går och lägger mig! Hörs imorgon igen'

//Agnes

(Bild från nyår)


Ridningen

Ridningen gick bra, jag red dressyr i manegen. Jobbade mycket på volter och serpentiner och gjorde mkt tempoväxlingar. Hon va duktig fast hon va lite pigg :) imorgon är det hoppträning för Peter men min syster ska ha den denna gången!

//Agnes


Till stallet

Nu blir det stallet, blir nog dressyr i manegen eller kanske bommar om det inte är mkt folk där när jag rider!

//Agnes


!!!

Nu har bi skickat in en presentation av våran blogg till www.weride.se bloggportalen vi nämnde tidigar, så ny är det bara att hoppas att vi får en plats där! Skulle vara riktigt roligt! Blogg.se har funkat ganska bra förutom att det ibland inte har funkat blogga från mobilen och framförallt att det inte alltid går att ladda upp bilder, men anledningen till att vi sökt till weride är att det är en bloggportal för hästbloggar och då skulle mer hästfolk kanske hitta hit eftersom bloggen kommer att presenteras på deras sida isåfall! Om vi skulle få plats där kommer vi såklart att meddela det så ni fortfarande kan fortsätta följa oss! :)

//hhoppryttarnaa

//hhoppryttarnaa

//hhoppryttarnaa


Märkesutrustning

vad tycker ni om att bara ha märkes utrustning till hästen? Tycker ni det är snyggt och att det är snyggast så eller är det onödigt?
 
Mina åsikter är att det är självklart ofta snyggt med fina och dyra märkes schabrak, luva, benskydd mm, men jag tycker faktikst att det är lite onödigt att lägga så mycket pengar på saker som tex schabrak men framförallt sadlar och träns tycker jag är väldigt onödigt. Då lägger jag i alla fall hellre pengar på saker som är viktiga för hästen istället. Visst många har pengar så det kan lägga pengar på att ha märkesutrustning också, men jag tycker inte att de ska spela någon roll om det är märken eller inte. Ett billigt schabrak för 199kr kr kan vara minst lika snyggt som ett schabrak för 1200 kr. Självklart hade jag också velat ha i alla fall kanske lite mer fina märken på schabrak och benskydd, jag tror jag har två shcabrak som jag har fått i julklapp och det ena köpte jag för pengar jag hade sparat ihop, det är JW schabrak och så har jag en luva till som är milton annars har jag mest "vanliga schbrak och luvor". Enligt mig så är inte märken det vikitagste utan istället har jag hellre en häst som jag trivs med och att det går bra med den, och då gör det ingen skillnad om man har utrustning i dyra märken. Jag tycker att man kan köpa ett schrabrak och kanske benskydd eller luva i något märke ngn gång ibland men man behöver absoult inte ha allt i märken från topp till tå med både sadel och träns och allt annat! Samma gäller ryttarens utsutning, man behöver inte ha sina vita ridbyxor i något märke tex, alla ser ju likadana ut ändå? och för att man har en fin dyr kavaj i ett dyrt märke behöver man inte vara en bättre ryttare.
 
Vad tycker ni om att ha märkesutrustning? är det viktigt? eller har det ingen betydelse?
 
  //Agnes
 
 
  
 

weride

En fråga! Jag har hört talas om en ny bloggportal för hästbloggar som heter www.weride.se är det någon som bloggar där eller har hört något om den? Är det en bra vs dåligt portal och vad finns det för för/nackdelar?

Kommenter gärna om ni vet eller om ni vet någon som kanske vet!

//hhoppryttarnaa

God natt

Bloggar imorgon!

//Agnes


Dagen 1/1-2013

Tjo! Dagen eller snarare sagt året hat väll börjat både bra och dåligt. På natten/morgonen var allt super. Vi hade jätte trevligt och kul. Jag Agnes och Tea var tillsammans från 22:00? Aa någonstans där. Spelade charader, flabbade och så klart tolv slaget! Sen vid kanske 02:30? Åkte Tea hem. Jag och Agnes la oss 03:00? Somnade kanske 03:30-04:00. Hade lite kul innan vi la oss. Sen vaknade vi vid vid typ 11:00. Gick upp eller bara upp ur sängen. Flabbade, nyhet? Hahah x) sen var vi helt borta och jag gjorde bort mej här på bloggen. Bilden var fel haha han vad ful! Och sen blogg RAEP?! Haha skulle stått blogg RAEP hahax) aja sånt som händer! Sen åt vi frukost och sen åkte vi till Aslan och Almeida. Vi red ut och hade som vanligt jätte kul! Pollarna var jätte pigga. Sen fotade Astrid oss och sen red jag Aslan till hans stall. Fixade han och tog lite kort. Borstade länge och noga:) sen gick han gå ut och äta upp sitt hö. Sen åkte jag hem och åt. Sedan upp till Hannibal <3 fixade och sen åkte hem. Kan inte rida då han tappat en sko. När jag kom hem ringde jag och pratade med min älskade mormor <3 sen åt vi. Kollade lite på datorn och sen tv:) så aa både bra och dålig början på 2013! Men kommer bli ett super år! Hoppas på bra resultat med Hannibal mer än förra iaf:). Nu myser jag med min älskade Santos <3

Kram och god natt <3

Matilda

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50e368d5ddf2b33cc5001595.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2013/pic_50e36a23ddf2b33cc50015b3.jpg" class="image">


Jan. 01, 2013


RSS 2.0