Nya bloggen

Vi kommer då som sagt inte blogga här mer utan har startat en ny blogg http://hhoppryttarnaa.horseworld.se/

Precis öppnat öppnat den men uppdateringen kommer bli bättre och bättre.

Så nu hittar ni oss här
----http://hhoppryttarnaa.horseworld.se/

hhoppryttarnaa


Resultat från dagens tävling!

Finns på nya bloggen som ni hittar HÄR/ ! Vi kommer börja blogga där nu men vi har tyvärr inte kunnat fixa så vi kan blogga från mobilerna ännu så uppdateringen kommer vara lite sämre än vanligt tills vi har fixat det!
 
   //Agnes

Bilder


Bilder


Bilder


Bilder


Hoppar 120 men Hannibal


Stallet

Betar Almeida lite efter en härlig uteritt!


Hej igen!

Efter ett kort uppehåll ska jag börja blogga som vanligt igen! Matilda kommer också tillbaka snart, men vet inte riktigt när ;) En anledning till att vi har stängt ner bloggen ett tag är för att vi skulle fixa ny header och även ev byta portal men det har krånglat så det har inte blivit av än.. Vi skaffade ett konto på horseworld.se för ett tag sedan men vi kommer ändå inte åt bloggen.. Jag och Matilda ska i alla fall försöka fixa allt och se om det går eller om vi helt enkelt får försöka slapa ett nytt konto på lördag då hon ska sova över! Men innan allt är klart och fixat på den andra bloggen kommer vi att blogga här!
 
I alla fall, tänkte berätta lite om vad som har hänt under de veckor jag inte har bloggat! Innan blogg uppehållet så skrev jag att Almeida hade hosta så jag fick tyvär avanmälla mig till Lilla edet med div 1 laget, men åkte ändå med och tittade och dom vann! Så nu efter två av tre omgångar har vi vunnit båda och leder! Sista omgången är nu på söndag och det kommer att gå i LB i förklassen och LA i lagklassen. Nu delas det ju ut mer poäng då det är högre höjd så vi måste nog i alla fall komma två eller trea för att vinna serien, då kommer vi även att bli kvalade till eliten! skulle vara jättekul så hoppas attb det ska gå bra på söndag (tävlingen är i Ale-jennylund)! 
 
Almeida blev i alla fall frisk från hostan typ en vecka efter det. Kände att jag ville åka ut på en utetävling och ev starta en LA med henne nu innan LA:an i Ale men det fanns typ inga tävlingar.. och ingen med LA höjd.. Men anmälde mig till Aximacup som gick i Grästorp bara för att hon skulle få komma ut på tävlingsbanan igen och jag hade ju aldrig tävlat henne utomhus förut så ville känna lite hur hon betedde sig och om hon blev annorlunda mot hur hon är inomhus. Startade en LC och en LB då det inte fanns högre klasser, blev 5:a i LC:n och vann LB:n och hon käändes verkligen super fin förutom att hon var lite övertaggad, haha ;) Inte konstigt eftersom att hon inte hade tävlat på några veckor och sen så blir hon lite piggare utomhus :) Förutom tävlingen har jag ridit mycket dressyr och markarbete och obbat mycket med tempoväxlingar, hade hoppträning först igår annars så har jag ionte hoppat henne sen tävlingen föra veckan. Träningen gick i alla fall super bra och hon lyssnade väldigt bra förhållningarna fast hon var väldigt pigg, hoppade en LA bana i slutet och det kändes bra så hoppas att det ska gå bra på söndag, har i alla fall en bra känsla med mig nu!
 
Förutom ridningen så är äntligen alla nationella prov avklarade! så skönt! så nu har jag inget kvar i skolan innan sommarlovet förutom en spanska redovisning! Annars har det inte hänt något speciellt under de senaste veckorna vad jag kan komma på ;)
 
Idag blir det en ganska lugn uteritt med Almeida och imorgon ska jag rida ut med Matilda och Aslan, sedan ska Matilda sova över och följa med till Ale på söndag när jag tävlar! Hörs under dagen!
 
 //Agnes
 
 

Spex foto

I onsdags så hade alla nior på skolan spex foto. Jag var en docka haha;) men tänkte visa lite bilder på det.:)

Matilda


Hej

Inte haft varken lust eller ork att blogga. Men har saknat det lite så tänkte börja lite lätt bara för att:)

Igår då så var det en helt vanlig skoldag. Sen åkte jag hem och åt innan Emelie och hennes farmor och farfar hämtade mig och så åkte vi till stallet. Vi skulle fota med ponnysarna i klänningar. Jag Thilda och Emelie. Blev jätte fina kort som Emelies mamma fotade. Åå älskar verkligen min ponny! <3 så Hilma fin. Alla tre ponnysar skötte sig jätte bra och blev super fina på korten. Efter det fick dem gå ut i hagen igen och sen åkte jag hem. Myste med sintra, åt och laddade upp bilderna på datorn. Sen gjorde jag inte så mkt mer utan höll på med korten typ hela kvällen innan jag la mig. ;)

Matilda


Bara för att

Har inte bloggar på ett tag men tänkte ändå slänga upp lite bilder från igår!


Ingen bloggning på ett tag

Dålig bloggning vet. Men jag har vart väldigt sjuk. Men kommer att ta en blogg paus för ett tag, vi ska fixa lite och jag här ingen ork just nu heller. Men när jag fått ordning på lite saker så kommer jag tillbaka:)

Ha det bra då länge

Matilda


Dressyr!

Nu blir det ett dressyrpass med Almeida!


Tisdag

Dagen började med två nationella prov i matten, första delen kändes helt ok men andra kändes inte alls bra.. Jaja, sen så fixade jag o min grupp det sista med vårat filmprojekt så vi har inte så mkt kvar nu.

Efter skolan solade jag en stund och lyssnade på musik, så fint väder har det varit idag! Sedan åkte jag i alla fall till stallet och red Almeida först i paddocken men det va så dammigt så red en liten stund i manegen istället, tyvärr har hon fortfarande hosta, hoppas den försvinner snart.. Därför red jag inte så länge och det va ju varmt oxå. Avslutade sedan med en skritt tur runt manegen oxå!

Imorgon blir det skola som vanligt, sedan stallet och sedan bäckäng live eller va det nu hette. Det är i alla fall typ en "välkomst fest" för alla som har valt bäckäng så ska dit med en kompis. Torsdag och fredag är jag ledig!

Hörs imorgon!


//Agnes

(Almeida fick gå utan täcke för första gången i år idag ;))


Sjuk

Ligger hemma med hög feber (40 grader:/ ) har hosta och hals ont också. Mamma fixade Hanna idag, får se hur jag mår imon men blir ingen ridning men får longera eller något.

Sen har även våran underbara Santos kommit hem!! Lycka, han har varit inlåst i 12 dygn, blev så glad när dem ringde och sa att han kommit hem ( gamla lägenheten) nu är han hemma, smutsig mager men han lever! Bästa katten <3


Men ska nu lägga mig. Vill bli frisk nu! Hatar feber....


Matilda



22:00

Nu har jag pluggat matte nästan hela kvällen.. Hatar verkligen matte! Vi har np imorgon och resten nästa torsdag men nu är det bara matten sen är vi klara med alla!

Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska kolla på film en stund innan jag går och lägger mig ;)


//Agnes


Matte..

Pluggar matte inför np imorgon så får blogga senare!

//Agnes


Helgen

Inte så bra uppdatering men men, kom ner igår. Då bytte alla om och sen åkte vi till Vasa museet. Efter det gick vi till gröna Lund, där va vi tills det stängde. Super kul. Åkte typ allt

På kvällen hade vi jätte kul. Massa skratt och prat, men vi var rätt trötta så vi somnade kanske 02-03 kanske?

Lördag. Blev väckta 08:30, åt frukost bäddade och fixade oss, vid tio åkte vi. Vid 11 åkte vi till Skansen och sen var det shopping. Köpte två holister tröjor och en till Sara, köpte även en parfym där. Sen gick vi i andra affärer och nu har vi stannat på mc för att äta innan vi fortsätter den 5h långa resan hem igen. Haft det jätte bra! Bästa klassen!

Love u 9c!

Matilda

https://cdn1.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51854bd9e087c3311bf61572.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51854bf09606ee09714f966f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51854c29ddf2b30d6e903ae6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51854c36ddf2b30d9d2eebb0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3540045/7-3/pic_51854c50ddf2b30da961d5d7.jpg" class="image">


22:49

Ligger i sängen och lyssnar på musik, är egentligen inte trött men har inget annat att göra :)

Almeida hostade idag oxå, fast eftersom hon får slemlösande så hostar hon ju pga av det oxå eftersom att det gör så att hon ska kunna få upp det hon har i halsen. Red henne lite i manegen och jobbade henne lite i trav tog även en liten galopp, när jag arbetar henne så hostar hon inte utan det är mest när jag skrittade och travade fram i början. Skrittade även av henne länge och red ett varv runt manegen. Jag ska testa att vara med på träningen imorgon, fast bara ta det ganska lugnt och så får jag se hur hostan är och hur hon känns.

Imorgon blir det nog en lång dag i stallet, då vi förmodligen stannar kvar efter att jag har ridit för att kolla på det andra lektionerna oxå ;) bloggar mer imorgon i alla fall, får väl gå och lägga mig strax!


//Agnes

Låten jag lyssnar på just nu ;)


.


Fredaaag

Hejsan!
Fredag idag och jag är lediiig :) sitter framför tv:en och gör ingenting..;) ska snart fixa lite lunch sen kanske plugga lite. Förlåt för att det inte blev någon bloggning igår, jag och två kompisar höll på med våran film typ hela dagen, vi försökte filma klart alla scener fast det gick väl sådär.. ;) haha, asså det är verkligen sjukt svårt att få till bra scener och det är vi själva som ska vara med i filmen oxå! Filmen vi gör handlar i alla fall om nätmobbning, den ska vara klar på onsdag(?) om jag minns rätt så vi får väl se hur den blir, ;) när vi tillslut va klara så åkte dom hem och då åkte jag till stallet. Som jag berättade för ngn dag sedan så har hon lite hosta så jag har tagit det lugnt i några dagar nu med uteritter och skritt och trav. Hon har fått slemlösande för att den ska försvinna så snabbt som möjligt då jag ska tävla med div 1 laget på söndag och imorgon kommer Carl Hedin och har dressyrträningar både lör o sön, så jag skulle ridit för han imorgon men får se hur det blir med både träningen och tävlingen, beror på om hostan har blivit bättre idag. Hoppas verkligen att jag ska kunna vara med på tävlingen på söndag i alla fall!!

Kommer mer inlägg under dagen då jag inte har ngt speciellt som ska göras ;)


//Agnes


Stockholm

Är på väg mot Stockholm nu med klassen. Super kul!

Hörs

Bara 4,h kvar haha;)

Matilda


Nya rummet

Här är en bild på nya rummet:)


Dags att sova nu

Upp tidigt imon, va i skolan 07:15, bussen går 07:30 mot Stockholm- klassresa med bästa 9c. Kommer bli sjukt kul! Shoppa och gröna Lund, Skansen och Vasa museet. Kommer bli bäst. Rider då inte fredag lördag men eventuellt träning på söndag:)

Hörs imon:) blir inte någon jätte bra uppdatering men men:)

Nu har vi även flyttat till Sjömarken. Så nu ligger jag i sängen i mitt nya rum, älskar det, dock stökigt men vi har precis flytta så det är inte så konstigt.

// Matilda


Hade tråkigt på matte lektionen. Har inget liv


Vaknade tidigt!

Vakande redan vid åtta, haha ;) men har legat kvar i sängen och kollar saker på mobilen tills nu. Är ju ledig idag! Vid tolv så ska jag möta upp två kompisar vid skolan för vi ska filma in en scen där till vårat filmprojekt, sedan ska vi även hem till mig och filma oxå :)

Ska även ha hoppträning idag men får se om det blir av då Almeida har hostat lite i två dagar nu.. Får se hur hon är idag om vi åker eller inte.

Hörs sen,

//Agnes


Sova

Sova nu. Både glad och ledsen, glad för att dagen varit super, fint väder och allt, men våran katt är försvunnen och har varit det i snart en vecka! Åå vad jag saknar honom! Bästa Santos kille <3

Men imon så flyttar vi till Sjömarken :) ska bli kul. Har alla mina vänner där! Sen måste jag också packa inför Stockholms resan med klassen på fredag! Ska bli sjukt kul! Bussen går 07:30 och så åker vi hem lördag kväll;)
Imon ska Sara rida. Men vi hörs imon

Kram Matilda
Bild på Santos


Fint väder!


Hannibal

Gick super fint idag, red utan stigbyglar och mycket volter och fyrkanter och red mycket med ytterhjälperna. Han gick jätte fint och allt kändes helt super. Jätte nöjd verkligen.
Matilda


RSS 2.0