Gamleby..

Imorgon åker jag till gamleby. Hoppas att jag ska kunna blogga därifrån!

//Agnes


En 3:e plats!

Det blev en tredje plats för Borås laget idag! :D tror vi leder hela serien just nu så hoppas det går lika bra i sista omgången! ;)

//Agnes


Dagen

Började med att åka till stallet på förmiddagen ;) jag red ut en kort sväng, både skritt, trav o lite galopp ;)

Sen åkte jag hem och bytte om och så åkte och hämtade Matilda och åkte sedan till knalleland! Först gick vi fram till elfsborgsspelarna och fick autografer ;) sedan kollade vi i lite affärer och sånt!

Nu är vi på mitt rum och lyssnar på musik och sitter vid telefonerna, ska hå oh lägga oss strax, det blir att gå upp vid fem imorgon..

Bloggar i alla fall mer imorgon under tävlingen'

//Agnes


Snart till stallet i regnet

 
Idag blir en blöt tur till stallet :/ Men det är bara att bita ihop och åka upp. Vet inte vart vi ska rida, bestämer det när vi kommer upp. Sen blir det hem och äta för att sen åka med Agnes till knalleland. Idag kommer även min syrras nya ponny som även min kopis Kine kommer att rida och Emma:) Kommer bli roligt med en ny ponny men kommer sakna den andra :( Lilla Chanis <3 Men bloggar mer senare:))
 
 
 

Dagen

Idag hade jag sovmorgon;) Skoldagne var helt ok. Spanskan gick bra och så även engelska inlämningen:) Sen hämtade mamma mej efter skolan och så åkte vi till stallet. Hannibal fick vila. Borstade jätte mycket, smörjde in han, bytte tecke och gosade om honom. Sen hämtade pappa oss i strallet och såklart glömmer jag min ena väska i stallet men som tur är ska vi upp vid 11imon:) Sen blev det höstmarknad. Imon vet jag inte vart vi ska rida men kan gissa på paddocken och lite ut i skogen. Sen efter det ska jag med Agnes till knalleland och sen med henne hem så jag ska sova hos henne:) Sen ska jag med henne till Vartofta då det är andra omgången av div II :)
 
 
 

Angående nästa vecka!

På måndag ska jag med skolan till gamleby, där vi nior kommer att bo mån-fre och ha bl.a. ha Slöjd, hkk och andra ämnen.

Vet inte om jag kommer kunna blogga därifrån, beror på hur täckningen fungerar! Så om det inte kommer några inlägg från mig under nästa vecka så vet ni varför men jag hoppas på att jag ska kunna uppdatera lite under veckan i alla fall :)

//Agnes


:)

Ikväll ska vi bort till några kompisar till mamma o pappa och äta "

Imorgon ska jag till stan eller knalleland och sedan till stallet. Sen så ska några Elfsborgsspelare vara i knallerian och skriva autografer och sånt så om jag hinner vill jag gärna åka dit ;) imorgon ska Matilda sover över oxå för hon ska följa med på tävlingen på söndag! :) bloggar mer imorgon!

//Agnes


Fredag!

Äntligen fredag!

Sitter just nu på bussen på väg hem!

Kommer mer inlägg när jag kommer hem!

/Agnes


Förlåt!

Förlåt för att jag inte hinner uppdatera under dagarna! Vi har så himla mkt i skolan just nu så det är bara plugg så fort jag kommer hem plus att jag ska till stallet oxå. Därför kommer bloggen inte att komma i första hand just nu! Jag kommer blogga när jag får tid över, hoppas att det ska bli lite lugnare i skolan snart, vi har haft så himla mycket prov, inlämmningar och massa saker de sista veckorna!

I alla fall så fick Siddan vila idag. Imorgon ska min syster rida. På lördag ska jag bara skritta ut en stund eftersom det är tävling på söndag :) har anmält mig till mark till nästa helg oxå, ska hoppa lok LC och LB ;)

Hoppas på mer inlägg imorgon! <3

//Agnes


Dagen +liten till

Idag hade vi orienterings dag. Jag startade 09.03 och hade 90min på mej att hitta 13 kontroller. Låter lätt va? men det var väldigt långt att springa och man kan inte säga att det var tort utan man var helt dygnsur när msn kom tillbaka. Men jag klarade det iaf. Det var inte alla som gjorde så är jätte nöjd. Sen var det vanloig skoldag. Efter skolan åkte jag buss till stallet. Måste byta buss en gång innan jag kommer fram så då köpte jag lite mat. I stallet sen gick det bra, men det började regna när jag kom. Men slutade lagom tills vi skulle rida. Idag hade han lite egen vilja om att inte galoppera på en rund volt haha, han det inte vad runt betyder. Men i slutet gick det super. Stretchade honom efter oxå:) Sen åkte vi hem och åt. Jag fixade lite med mina bilder och sen åt vi. Nu har jag precis gjort läxa och tänkte blogga lite. imon blir det oxå paddocken sen åker jag till pappa sover där fredag till lördag och sen blir det stallet lite tidigare och sen med Agnes till hennes stall och sen sova över, och följa med till tävlingen i vartofta:)
 
Hörs imon
 

Trött

Orkar inte gå upp.....
Men måste. Idag är det orienteringsdag. Hoppas det går bra;)

//Matilda


fråge stund

Tänkte ha en fråge stund så det är bara att fråga på. Den som frågar mest får en länkning:))
 
sööt bild där ja.. ;)
 

Film

 
Här kommer en film från ridpasset i Måndags. Idag blev det en blöt uteritt med Emelie och Thilda. Hannibal tyckte det var kul att komma ut i skogen igan:)
 
 
 
 
 
 
 

Stallet

Hinner inte skriva så mkt nu för jag ska kolla på Elfsborgsmatchmatchen på tv nu! Men ridningen idag gick bra. Red dressyr, hon var lite stel i början men sen blev hon jätte fin! Bloggar mer senare eller imorgon!

//Agnes


Dressyr

Blev ett litet dressyrpass idag efter gymnasie mässan. Står inför ett svårt val, men vet ganska säkert vad jag vill välja. Tillbaka till stallet. Det regnade och var kalt. Han hade tappat en sko men hovslagaren kom idag! :D Men det gick jätte bra. Var väldigt stark pga regnet, men annars gick det bra. Sen åkte jag med Anna och Emma till ridhuset och kollade när Ida red Saga. Såg jätte fint ut. Sen har jag anmält mej till en tävling, eller clearround. Ska bli kul att komma ut igen. Blir ingen träning i veckan då hon varit sjuk och jag kan inte till helgen då jag ska va med Agnes och sen med henne till tävlingen på Söndag tror jag det är. Men  ha det bra så länge, måste typ plugga lite och äta.
 
 
sen har jag fixat färdigt en sak som tagit lite längre tid än jag trott, och sen en sak till jag ska få glasögon.. :p
 

Hoppningen!

Som jag skrev tidigare så gick hoppningen idag jätte bra! Sidney hoppade jätte fint och det blev fina språng :) jag hoppade lite olika banor. Hindrerna låg på ca 85cm och i slutet la jag upp ett hinder på ca 1m, och hon var högt över! Hoppa kan hon verkligen! <3 jag gjorde en film och satte ihop lite olika klipp från när jag hoppade men precis när jag var klar så slocknade bara datan och jag hann inte spara det.. Får se om jag hinner göra om den och lägga upp den imorgon.

//Agnes


Bästa ponnyn <3

Shit vad fint Sidney hoppade idag! Mamma filmade så jag ska kanske göra en liten video senare idag om jag hinner. Berättar mer om det senare! Nu ska jag ut och springa ;)

//Agnes

(Förlåt för suddig bild)


Hannibal Annerup önske inlägg

 
Kommer inte ihåg rätta datumet men böärjade med att jag ville ha en D-ponny. Så vi satte oss vid datorn och letade foderponny. Mamma hittade anonsen på Hannibal. Det stog typ, Snäll 6årig D-ponny valack säljes. Tävlat en gång 50 cm. Grundutbildad. men jag ville åka och provrida hohon. Och han var super snäll. Blev förälskad med en gång. Jag åkte och provred en gång till och då kände jag att han var rätt. Han kunde nästan ingenting men jag kämpade på och ägarna ville verkligen att jag skulle ha honom. Han var den enda jag provred men jag ville ha honom. Så en dag när jag kom  upp till stallet stog han i hagen <3 Bästa dagen i mitt liv. Vi hade honom på foder i ca ett år( 2009) Ochn året 2010 köpte mamma honom till mej:) Aaa så det började med hästnet som ledde till provridning. han var mager och omusklad, kunde ingenting, knappt hoppat men ändå ville jag ha honom. han hade ett jätte bra steg och hoppningen var ju bara att njuta av att titta på. Så jag är super glad att jag valde honom, han hade det där lilla extra som ingen annan har. Han är världens bästa och finaste ponnyn i hela världen. Hannibal Annerup. Imp Danmark. F:2003. E: Lincoln U: Bine Annerup. L.B-L.B men tränas högre.
 
 
 

Dagen+Dressyrlektion

Sitter och kollar på fotboll just nu ;) ska strax gå och lägga mig. Dagen började med So prov. Tror det gick ganska bra :) när jag kom hem från skolan bytte jag om och åkte till stallet.

Hade ju dressyrlektion. Det gick jätte bra! Hon var mjuk och lyssnade hela tiden :) kanske kommer ett inlägg senare om vad vi tränade på och vad vi gjorde för övningar ;)

Imorgon hoppas jag kunna bygga en liten bana och hoppa lite :) beror på om jag eller min syster ska rida. Bloggar mer imorgon!

//Agnes


skriver önske inlägget nu

men det tar nog ett tag så hinner inte färdigt idag vilket jag trodde..
 
 

Veckans blogg

Veckans blogg blev Lydia. Hon driver bloggen svettfux.blogg.se
Hon har en super fin ponny vid namn sörbys Wilma som är ett D-ponny sto. Besök hennes blogg annars missar ni något!

Kram hhoppryttarnaa <3


Krångel

Set krånglade med inlägget igår så det kommer ut ikväll istället

Matilda


Schema!

Såhär kommer Sidneys schema ungefär se ut denna veckan ;)


Önske inlägg

Ikväll kommer ett önskeinlägg ut på bloggen. Missa inte det!

Kram Matilda


Gårdagen

Var bäst. Va på Liseberg hela dagen med Agnes. Vi hade jätte kul. Åkte nästan allt. Men atmosfear var avstängd:( men jag lyckades lura med Agnes på kanonen haha:) men vi hade iaf jätte kul. Vi åkte hem typ vid 8;) när jag kom hem somnade jag med en gång haha;) men aa det var super åå längtat tillbaka. Sista bilden är ju snyggast haha x)

Kram Matilda


Liseberg!

Nu är vi påväg hem efter en super dag på Liseberg! Är påväg till Falkenberg just nu, vi ska vara där tills imorgon ;) bloggar mer senare! //Agnes

(En bild från när vi var i i spegelhuset, i denna spegeln blev vi väldigt långa ;) haha!!)


God natt!

Går och lägger mig nu! Imorgon blir det Liseberg hela dagen med Matilda! :D

//Agnes


Världens bästa <3

Ridningen gick Såå bra ! I början var hon ganska stel men sen så mjuknade hon mer och mer. De sista tjugo minuterna gick hon sjukt fint! Hon arbetade verkligen rätt, både med fram och bakbenen och kändes verkligen avslappnad, jag behövde knappt hålla i henne för att hon skulle böja nacken! I galoppen tycker hon att det är lite jobbigare men det är bara att träna mer på det ;) är i alla fall jätte nöjd med henne idag! <3

//Agnes


Regnigt.. :(

Påväg till stallet nu. Hade ju tänkt att Rida ut men det regnar ju så himla mkt så det får nog bli manegen,

Kommer mer inlägg senare idag!

//Agnes


Fredag!!


Veckans låt:

Wiz Khalifa ft. Snoop dogg-young, wild and free
 
 
 

Sötis <3

Haha!! Sötis!


Dagen

 
Att jag lyckades ta mej upp imorse är ett mirakel....
 
Var så himla trött imorse men till slut orkade jag ta mej upp. Frös och det regnade ute och vi skulle ha idrott så det var bara att slänga på sej idrottskläderna och dra sej till skolan. Skoladagen gick het ok, imon har vi prov så övade lite på provet på mentorsdtiden eller vad det nu heter.Sen blev det buss till stallet. Köpte mat på vägen. sen blev det ett dressyrpass i paddocken. Är sååå nöjd. Han har fått jätte mycke nackmuskler <3 Han var iaf super fin idag. Efter sen fixade jag honom sedan fick dom stå inne för det regnade och så skulle Thilda släppa ut dom sen. Minmobil dog när jag väntade på bussen... j*vla skit batteri.men men. När jag kom hem var var det bara att äta och sen läxa. Nu blir det plugg till prov och lite tv kollning haha bra svenskax)
 
 
 

ÖNSKE INLÄGG

Önska gärna ett blogg inlägg ni villa att jag ska skriva om, vad som helst bara inte för perssonligt. Önska inlägg och få en länkning till blogg eller något annat:))
 
Så önska på ;)
 

Hello!

Sitter vid tv:en just nu. Har precis pluggat so. Efter skolan var jag och Tea ute sprang 5km, gick ganska bra faktiskt ;) bättre än förra gången iallafall när vi inte visste var vi skulle springa ;) vi har bestämt att vi ska ut och springa på tisdagar och onsdagar. Vi ska föra ett protokoll om vad vi äter hur vi rör oss osv till en uppgift på idrotten och eftersom jag har slutar med fotbollen så blir det inte lika mkt träning längre så nu har vi iallafall bestämt att vi ska ut springa två ggr i veckan! ;)

Imorgon blir det stallet. Förmodligen rida ut en sväng och galoppera mkt :) på lördag ska jag till Liseberg med Matilda! Ska bli jätte kul!! Har inte varit där på ett tag ;). Kommer mer "skriftliga" inlägg imorgon. Ikväll ska jag bara lägga upp veckans låt ;)

Heej så länge!!


//Agnes


Ridpasset igår

Ridningen igår gick jättebra ;) red i manegen i ca 40min. Jag red mycket på volter och serpentiner och tränade mycket på tempoväxlingar så hon skulle lyssna. Sidney kändes jättefin och väldigt mjuk så jag tränade lite på set jag gjorde förra dressyrlektionen det med att få henne att arbeta mer med bakbenen :) Siddan var jätte duktig!


///Agnes


Iaf

 
Blev stallet i dag iaf:) Red dressyr i paddocken:)
 

var gärna med

anmäl er till veckans blogg:)

Bilder från stallet idag:


❤❤


Stallet

På väg till stallet nu. Det blir nog dressyr i manegen, mycket volter, serpentiner och tempoväxlingar :) när jag kommer hem måste jag plugga so..

//Agnes


Skolan!

Skola nu..


Hemma!

Hemma efter att ha sprungit 5km med Tea :) nu blir det handla sen ska jag laga mat till ikväll! ;)

//Agnes


Buss till skolan

Sitter på bussen till skolan nu....
Sen blir det stallet och ett dressyrpass väntar;) hörs mer sen

//Matilda


Stallet idag..

..red först ut en sväng, det blev både skritt, trav och lite galopp :) sen tog jag några skutt i manegen. Sista gången låg hindret på ca 90cm, gick jätte bra och hon kändes fin :) hade ju egentligen tänkt att hoppa bana men det var några fler i manegen så det blev bara ett hinder :/ så det får bli banhoppning någon annan gång innan tävlingen ;)

//Agnes


Dagen

Dagen började med sovmorgon och sedan skola. Orkade inte göra mej iordning så noga så slängde bara på mej lite kläder och smink. Sen blev det till läkarn....
Sen blev det borst på hästen och gosade:) Berättade hur mycket jag älskar honom <3
 
Sedan pratade jag och Thilda lite om allt typ. Nu blir det snart kvälls mat och sedan läxa ( håller på nu oxå) Imon blir det nog ett dressyr pass på honom och kanske en liten tur i skogen:) Hörs mer imon;)
 

Bussen

Sitter på bussen på väg hem! Lite senare blir det stallet, egentligen skulle det ju vara hoppträning men den är inställd, men jag ska hoppa lite i manegen ändå ;) hörs senare!!

//Agnes


Bilder!

Kommer lite bilder från tävlingen. Alla bilder fotade av Erica Ellerby

Eftersom jag och Rebecka kom på delad andra plats fick jag ta den gula så länge;) <3

Kram Matilda


Veckans blogg

Ok nu kör vi igen. veckans blogg. avslutas på lördag 22/9. Lycka till:))
 
    


Resultatet från dagen

 
Petra-kalle 0+0fel  0+0fel  vinnare
Rebecka - toyboy 0+0fel  0+0fel delad tvåa
Matilda- Hannibal 0+0fel   0+0fel  delad tvåa
Erica-Cassandra-0+0fel   0+0fel 4.a
Thilda-Phillip-0+0fel   0+0fel
Kine-tara 0+0fel
Anna-tuezday-utg
Olivia- Vienna- ute-  ute
Jennifer-lille john- ute
 
Så såg resultatet ut i klubbhoppningen:)
Super mysig och lyckad dag:)
 
 
 

Veckans blogg blev....

Grattis Fanny
 
Vinnaren av veckans blogg är Fanny http://fawila.blogg.se/
Fanny är 17år och rider två underbart fina hästar. Grattis. Besök hennes blolgg annars missar ni något! http://fawila.blogg.se/
 
Grattis kramar hhoppryttarnaa
 
 
 

Delad 2a

Kom på delad andraplats i dagens tävling:) är jätte nöjd:)
Nästa blir la till våren hoppas jag:) imon blir det vila och sen dressyr på tisdag:) blir ingen hoppträning denna vecka då jag känner att han ska slippa hoppningen denna vecka;)

Kram Matilda


På väg hem!

På väg hem från tävlingen! Grattis Matilda som kom på en delad andra plats!

/Agnes


Veckans blogg!!

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg!! Allt du behöver göra att komentera jag är med så har du chans att få din blogg länkad!
 
  
 
                        //hhoppryttarnaa
 
 
   
 


16/9-2012

Godmorgon!! Vaknade för en stund sedan. Ska äta frukost och göra iordning mig sen ska jag upp till Matildas stall där dom har tävling idag! Tyvär kan jag inte vara med och tävla pga att ingen kunde köra transporten :/ Så det blir bara att kolla på dom andra och kanske hjälpa till lite ;)
 
Efter tävlingen ska jag hem och plugga.. men sen blir det att kolla på Elfsborg när dom möter IFK göteborg!! Tyvär kan jag inte åka till gbg och se den så det blir bara på tv.
 
Bloggar mer under dagen!
 
 
  
 
 
 
 
 
 

Tävlingsdagen 16/9-2012

Idag är det äntligen dags för tävlingen:) Allt är fixat ( ska finslipa lite bara) Sen kommer alla deltagarna:) Dom kommer mellan 10.00-10.30:) Hoppas dagen blir lyckad och att alla är glada efter dagens slut. Kommer bli så j'vla kul! :D
 
 
 

Stan!

Hej! Är på väg hem från stan nu :) Sidney får vila idag så vi ska bara upp och mocka och fixa maten ;) bloggar mer sen!!

//Agnes


LÖRDAG

Och är med Agnes!
tagga Lyckhaga hoppet imon!:)

//Matilda


Svar på kommentar

Fick en fråga om vem som är medryttare på Sidney men hon hade ingen blogg så jag tänkte svara på frågan här:

Min dressyrtränare har en liten tjej på ca 5 tror jag och hon Brukar rida Sidney någon gång ibland :) Egentligen är hon inte medryttare precis, men hon rider imellanåt och hennes mamma (min dressyrtränare) brukar longera Sidney medans hon rider så att hon ska gå rätt hela tiden och få arbeta ;)

//Agnes


Film mys!


Hos Agnes nu! (Y) <3

Ä hos Agnes nu då:) Snart är det mat och sen äfterrätt:) Men dagen har vart bra;) först skola sen mitt stall och sen till Agnes stall:)Och nu sitter vi vid datorena och lyssnar på musik:) Hörs imon
 
 

Fredag!

Hej! Idag efter skolan så kom Matilda och så åkte vi till stallet. Jag  red dressyr i manegen i typ 30min.
 
Just nu så sitter vi vid varsin dator och bloggar mm.. :) Sedan blir det film med massa godis! Bloggar mer under kvällen!! Kanske kommer lite bilder oxå ;)
 
Ha det bra!
 

info om Lyckhagahoppet!

På söndag då är det dags för Lyckhagahoppet. Det börjar på bom och första start är 11.00
Bom till 50 är clearround och det kostar 40kroch 60-110 är "klubbhoppning"A.0-A0  Och det kostar 60kr. i Clearrounden om man är felfri kostar det 20 kr att köpa till en rosett om så önskas. Framhoppning ärpå grus i paddock och oxå tävlingen. Man har möjlighet att rida fram på banan närman höjer och på en volt i en hageom det inteärblött och halt. Alla som deltar i klubbhoppningen tävlarmot varandra. det är 4 placerade. På framhoppningen är det fyra samtidigt i clearrounden och tre i klubbhoppningen. Hoppas denna info räker Petra:)) Anhnars fårdu kontakta oss igen:) men tror det ärallt som behövs att veta. Sen finns det massa fika att köpa oxå. och vaccinationsintyget är ett krav! Ses på söndag:)
 
Kram

Instagram!

Följ oss på instagram!


Plugg dag..

Förlåt får dålig uppdatering under dagen! Har pluggat typ hela kvällen.. Nu är jag i alla fall klar med hkk uppgiften! Bloggar mer imorgon, god natt!! <3

//Agnes

(bild från igår på siddan)


Läggdags.

Skola imon och sen stallet och sen till Agnes:)


//Matilda


LOVE

 
Love is beautiful <3
 

Någon ide?

Vi ska lämna in recept på en huvudrätt och efterrätt som vi sedan ska laga i gamleby med skolan! Ingridienserna på bilden får vi använda! Något förslag på vad jag kan göra?? :)

//Agnes


strax till stallet:)

Åker snart upp till stallet:) Har vart hemma i två dagar nu. Man har inget att göra....
Men nu sticker jag till min bebis ponny och lite senare kommer en video jag gjort <3
 

Sep. 13, 2012

Gör det här:)))

//hhoppryttarnaa


Lyckhaga hoppet! Tagga.

På söndag gäller det, haha , då börjar vår lilla tävling;)

//Matilda


Veckans låt

Usher-scream en riktigt GRYM låt! ;)
 
 
 
 

Hemma från stallet!

Det blev en mysig skritttur istället för manegen ;) det var några andra i stallet som skritta ut så jag följde också med ;) Det gick i alla fall jättebra, Sidney var jätte duktig :)  Imorgon ska hon vila och på fredag ska en medryttare rida henne så nu blir det ingen ridning förren till helgen igen! Tog lite kort med mobilen men jag kommer inte in på blogg.se appen just nu så jag kan tyvär inte ladda upp dom.. :/
 
Bloggar mer imorgon!
 
 
 

Hejsan!

Står och väntar på bussen nu :) senare idag blir det stallet, tror det blir markarbete med bommar ;) kommer mer inlägg lite senare!

//Agnes


Sjuk igen

//Matilda


Sommar bild!

Nu börjar vi visa sommar bilder. Den första är på Thilda och hennes ponny prins Phillip. Jätte fin bild! <3

//hhoppryttarnaa


Test!


Det långa hästtestet! Alla hästtokiga fyller i det!

~ Hästarna ~
 
Första hästen du red var: En shettis som heter Zeb
Hur gammal var du när du red för första gången: ca 4 tror jag
Vad hette din första älsklingshäst: Pipall
Hur många älsklingshästar har du haft: Några stycken ;)
Vad hette alla dom hästarna:  Pipall, Hilma, Baronessa, Piccola, Sidney
Vem är din älsklingshäst nu:  Sidney♥
 
Din älsklingshästs favorit...
... Sysselsättning: Rida ut, hoppa
... Ämne: va?
... Godis: Hon gillar det mesta ;)
... Foder: Havre tror jag
...Hästkompis: En ponny som heter Snöstorm som hon går m på sommrarna
... Hinder: haha! vet inte ;)
... Gångart: Galopp
 
~ Utrustning ~
Hur många ...
... ridbyxor har du: typ 3 som jag använder tror jag
... hjälmar har du: 2
... spön har du: ett just nu ;P
... ridvästar har du: 2
... ridskor har du: 1 par
 ... ridstövlar har du: 2 par
...grimmor har du: vet inte, 3-4 kanske
... träns har du: 2 st
... sadlar har du: 1 st
...täcken har du: vet inte, typ 5-6 kanske
Vilken färg var dina första ridbyxor, om du kommer ihåg: svarta tror jag
Vilka färger har dina nuvarande ridbyxor: röda, beiga, grå rutiga
Vilken färg var din första grimma: kommer inte ihåg ;)
 
Hoppat [x]
Ridit dressyr [x]
Skänkelvikning/sidvärts [x]
Galopperat [x]
Piaff []
Passage []
Tölt []
Hoppat utomhus [x]
Badat med häst [x]
Ridit på en hand [x]
Testat voltige [x]
Suttit på en häst som skenat [x]
Tappat kontrollen över hästen helt [x]
Ramlat av [x]
Bakdelsvändning [x]
Framdelsvänding [x]
Ridit dressyrprogram [x]
Tävlat i hoppning [x]
Tävlat i dressyr [x]
Tävlat i fälttävlan [ ]
Tävlat i någon annan kategori [ ]
... en fjording []
... ett arabiskt fullblod [x]
... en blandras [x]
... en welsh [x]
... en tinker [ ]
... en shire [ ]
... ett engelskt fullblod [ ]
... en connemara []
... en dartmoor [x]
... en islandshäst []
... en shetlandsponny [x]
Rider du på ridskola: Nej men har gjort
Isåfall, hur många gånger i veckan: -
Har du medryttarhäst/ponny: nej, men hade innan jag fick egen
Isåfall, hur många gånger i veckan: -
Har du häst/ponny på foder: nej
Hur ofta rider du honom/henne isåfall: -
Har du medryttare på honom/henne: -
Har du egen häst: JA
Hur ofta rider du honom/henne: ca 4 dagar i veckan
Har du medryttare på honom/henne:Ja
Har du tävlat med någon av dessa hästar ridskolehäst, medryttarhäst, fodervärdshäst eller egen häst: Ja
 
~ Dina avramlingar ~
Hur många gånger har du ramlat av: vet inte, men inte så många ggr faktiskt ;)
När och på vilken häst ramlade du av på första gången: Zeb, jag red på en gräsbana och han drog ner huvudet för att äta så jag åkte av och gled ner för halsen! haha! jag var typ fyra år ;)
Har du ramlat av och skadat dig allvarligt: Nej, bara stukat handleden
Hur såg din roligaste avramling ut: vet inte ;)
Brukar du skratta eller gråta när du ramlar av: Båda delarna
 
~ Upplevelser till häst ~
Har du ridit långritt med övernattning: Nej
Har du ridit långritt med fika: Ja
Har du ridit islandshästar på turidning: nej
Har du gått på ridläger: Ja
Isåfall, vilket av alla ridläger är bäst: sjöstjärnan och något mer som jag inte vet vad det hette
Har du ridit utomlands: Tror inte det
 
(bild från i sommras)
 
 
   
 

 
 

Veckans citat!


Tips!

Känner du att du inte vet vad du ska skriva om i din blogg och behöver inspiration och tips om vad du kan skriva om?
 
 
 
 
Ett tips är att titta in på den HÄR sidan! Där det finns massa bra tips om vad du kan skriva i din blogg!
 
 
    //hhoppryttarnaa
 

Vad vill ni läsa om!?


Kommentera vad ni vill läsa om här på bloggen!
 
 
  & 
 
 

Dressyrträningen

Herregud va Sidney va fin på dressyrlektionen idag!!!!! Hon var avslappnad och arbetade jättefint med bakbenen och hon arbetade rätt hela tiden! Vi har börjat träna lite Svårare dressyr nu Eftersom det har visat sig att hon går väldigt fint när hon arbetar rätt, så idag tränade jag på att piska lite på bakdelen och sedan samla ihop henne till en väldigt lugn trav direkt så hon skulle börja arbeta med bakbenen, och det gick riktigt bra! Både jag och Sidney fick jätte mycket beröm! Min tränare tycker att jag borde satsa på dressyr med henne nu, haha ;) tycker fortfarande att hoppning är roligast men dressyren har blivit mkt roligare nu när jag vet hur Sidney funkar i dressyren så jag hoppas att jag hinner vara med på några dressyrtävlingar innan hon blir såld ;) tror verkligen att Sidney skulle kunna långt inom dressyren!

//Agnes.


X-faktor

Nichola söker till x-faktor


Miss it!

Saknar dagen då det bara var vi. Mitt ute i skogen. Det ända som hördes var skratt och hovarna som galopperade. Har inte haft så kul på länge. Det får inte gå då långt igen! Miss it. asså ingen förstår sej på vår humor Agnes! Haha :p men vi har alltid så roligt. Måste rida snart igen! Vi träffas ju hemma hos varandra ganska ofta och vi är inte tysta en sekund. Haha kommer aldrig glömma denna ridtur med dej Agnes bäst Johansson <3

//Matilda


Har du en fin sommar bild?

Har du en fin sommar bild? Vi vill gärna visa upp vackra sommar bilder här på bloggen typ två i veckan och man får även en länkning. Skicka in bilden till [email protected] och så visar hi bilden här på bloggen! Ett krav är bara att det måste ha med djur och göra, spelar inge roll vad det är för djur. Meningen är att man ska visa sommarkärleken tillsammans med djuren <3

Kramar hhoppryttarnaa <3


Dagen

Fortfarande sjuk men på bättrings väg! Hade sovmorgon idag. Började 10:05 och det var ingen jobbig dag utan snarare tvärtom men oegentlig suger iallafall om man går vilse haha . Men slutade 15:10. Thildas mamma hämtade oss och så åkte vi till stallet;) men blev först att äta inne hos Thilda. Åt nudlar som vanligt haha. Men sen hämtade vi pålllarna och red. Sara red hannibal idag. Men imon äre hoppträning och vi ska hoppa bana! Så imon blire att bygga bana borta hos Angelica. Bloggar mer imon eller senare.
//Matilda


Anmäl ER nue dåe;)

Anmäl ER till veckans blogg nu. Här eller i inlägget veckans blogg!


Dressyr träning snart! ✌

 
Är på väg till stallet nu. Idag blir det dressyrträning (Y) hörs senare!!
 
  /Agnes 

dagen

Blev att longera hannibal idag. Han skötte sej bra. Nu sitter jag här hemma och gör typ inget. men men. Imon äre skola igen och på tisdag är det hoppträning! :)
 

Ikea

 
Är på väg till Ikea nu, när jag kommer hem ska jag plugga.. 
 
Sidney vilar idag, imorgon har jag dressyr träning! 
 
  //Agnes 

😍❤


Ridningen

Ridturen gick jättebra! Både Siddan och Hanna var väldigt pigga ;) i slutet av ridturen gick vi ner till en liten strand och gick lite i vattnet med dom så dom fick dricka lite ;) egentligen så skulle ju vi sova över men eftersom Matilda är förkyld och har varit sjuk så gjorde vi inte det,

Just nu ligger jag i min säng och kollar på film och äter godis ;) blir nog sista inlägget för idag men jag bloggar mer imorgon!

/Agnes


Pigg ponny idag

idag gick det super bra.Men dom var ganska pigga men vi var ju ganska slarviga men hade kontroll hela tiden <3 Hannibal tyckte det var jätte kul att åka och rida någon annan stans och Hannibal och Sidney stog ju i samma stall innan. Saknar det. Vi hade så kul i stallet jämt! Har jag med Thilda oxå! Men nästa gång  vi ska rida ska vi antagligen rida hos mej:) Längtar.
 
Men nu vill jag tävla. Ska ut och hoppa L.A 110cm :o <3 Det ska nog gå bra! :D
 
hörs mer imon

Mysig ridtur med Hannibal och Sidney! <3


Vaknade typ nu?!

Hade varit skönt att sovs en stund till eftersom jag är förkyld. Men men.

Idag drar jag och Hannibal till Agnes och så ska vi rida ut tror jag. Annars blir det manegen. Ska bli jätte kul. Mår jag bättre imon så ska jag kanske va med Cajsa. Vill inte smitta ner någon. Annars blir det kanske nästa vecka. Och nästa söndag ska vi ha våran tävling!:) super kul! Thilda håller på med startlistan eller om den är klar och vi har fått väldigt många anmälningar. Jag hoppar 80 och 110 som jag nämnde för några dagar sedan:) ja sen är det inte så mkt sin händer. Men hörs mer från stallet sen!:)

Kram Matilda


Fredagsmys!

Fredagsmys med familjen framför tv:en med chips och godis ;)

imorgon kommer Matilda med hannibal till vårat stall vid halv tolv!! :) ska bli jättekul! Vi ska rida ut om det är okej väder annars blir det manegen ;) bloggar mer från stallet imorgon!

//Agnes


Veckans låt!

Florida-i cry, en riktigt bra låt som jag lyssnar på mycket just nu!
 
 
 

Veckans blogg igen!

Då kör vi igång med veckans blogg igen:) bra eller dåligt? Kommentera så vi vet:)
Sen anmäler ni er här i kommentars fältet:) Lycka till
Vinnaren dras på söndag nästa vecka!:)

Kram Matilda & Agnes


Knalleland 👍

Är påväg till Knalleland nu!! Så skönt med helg nu! Bloggar mer när jag kommer hem igen ;)

//Agnes


lite ovisade bilder










Fuck

home and sick.....
 
But tomorrow ska jag ocvh Agnes rida. Ett år sedan sist!! :O men ska bli super. Bara jag mår bra vilket jag tror:)
 Jag har iaf inte feber men är förkyld:/
 

Dagen.

Provridningen gick jättebra :) Tjejen som red henne var jätte duktig och siddan skötte sig som vanligt jättebra :) Dom ska höra av sig på söndag, så får vi se om dom vill komma och rida henne en gång till ;) Det såg jätte fint ut och allt kändes bra så hoppas att dom vill komma och rida henne en gång till :)
 
Just nu sitter jag och kollar på fotbollen (sverige-kina) samtidigt som jag försöker plugga lite No.. Vi har ju prov imorgon.
 
Bloggar mer imorgon! ♥♥
 

(bild från i sommras när vi red i naturreservaten vid havet)
 
 
 
 
 
   

har ingen bra rubrik....

dan: började med att gu upp tidigt, och det är inte lätt! sen äta och göra sej iårdning för skolan. Började skoldagen med idrott. Det var orgentering och jag och Ellan orgenterade idag;) gick bra men vi gick bara. Det var väldigt kalt och vi är båda likte förkylda (hals ont) Sen fortsatte dagen med lektioner. Sen var det upp till stallet och rida. Vi planerade lite till tävlingen vi ska ha:) Jag ska hoppa 80 och 110 haha lite höjd skillnad där x) Men det ska nog gå bra:) 
 
Ridningen: Gick väldigty bra. Han kändes jätte bra och gick fint så är jätte nöjd:) Tränade på halter och hörnpaseringar (kanske lite tjatit mej JÄTTE viktigt har jag lärt mej ;) )
Sen tog jag och celina bussen hem. Vi passar grannens katter så jag fixade dom och nu bloggar jag och ska göra läxan:o Spanska tills imon. 
 



Träningen

Gick bra på träningen igår. Han gick jätte fint och det kändes bra. Men det kändes lite som att jag var ur fokus, red slarvigare än vad jag brukar. Vi tränade mycke på hörnpaseringar och det gick bra. Sen skulle vi hoppa en oxer och det kändes fel en gång så då stannade han och då blev jag lite osäker..... Men vi kom över det tillslut och det låg på 120 så jag är nöjd:) måste lita mer på mej själv och hannibal. För jag vet att vi klarar allt!

Kram Matilda


Stallet

Idag blev det dressyr med Sidney i manegen :) det gick jättebra, det sista så var hon jätte mjuk i munnen, så ja behövde knappt hålla i henne för att få henne att gå i form :) som vissa kanske har sett så är Sidney till salu nu, hon finns ute på hästnet och imorgon ska det komma en liten tjej och provrida henne. Det kommer kännas konstigt när Sidney blir såld! Jag har haft henne i några år nu och hon har ALLTID varit så himla snäll, det blir inte lätt att hitta en lika snäll ponny igen :/ <3 hon har varit en underbar ponny <3 hoppas i alla fall att det går bra imorgon, men det gör det säkert, Sidney sköter sig ju alltid :) hörs imorgon!

//Agnes


Pluggar

Sitter i skolan med Malin och pluggar NO!

//Agnes


Out fit!

Här kommer dagens out fit:
Tunika: vero moda? (sun shine)
Jeans: Gina


Tråkig dag..

Ganska tråkig dag idag.. Inget speciellt som jag ska göra. Det har bara varit en helt vanlig skoldag. Strax ska jag sätta mig och plugga No.. tråkigt men jag måste för vi har prov på fredag :/ har inte så mkt mer att skriva just nu, kanske bloggar senare :) ska lägga upp ett schema för vad som händer i veckan oxå ;) Bla så ska Matilda komma med Hannibal till vårat stall på lördag! Ska bli riktigt kul ;) det var över ett årsedan vi red tillsammans :)
 
 
 
 

I skolan

Sitter i skolan och väntar på att skolan ska börja, Sidney får vila idag så det blir bara att åka upp till stallet och fixa maten och mocka, kanske ta in o borsta henne :)

//Agnes


Dagens ridpass

Gick så bra idag. Är jätte nöjd:)
Började med att ta in han och Chana, sen bygga hinder. Borstade och myste sen red vi i paddocken. Vi hoppade (jag på hannibal och Thilda på Phillip) gick jätte bra för mej och hannibal:) hoppade bana. Först hoppade vi 60 och det var ju inte så högt. Sen höjde vi och då red jag omhoppning oxå. Slutade med att hoppa banan med två hinder på 110 och ett på 1m och dom andra tror jag var på typ 70-80 (orkade inte höja alla) sen hoppade vi även 120 och fick det på film;) så jag är jätte nöjd och längtar till våran lilla tävling vi ska ha;)

Kram Matilda


Sötis <3


Skola

På väg till skolan nu.

Matilda


!

Kom igen nu Elfsborg!


Elfsborg 😄

På väg till Borås arena för att se Elfsborg möta Syrianska :)

//Agnes


Resultat!

LD+5 (förklassen)- 0 fel men tyvärr utanför placering, men Sidney var jättefin så jag var super nöjd med henne :)

LC (lagklassen)-0 fel även denna rundan och jag gick vidare till omhoppning både individuellt och med laget! Denna rundan kändes Sidney riktigt fin, hon flög över alla hinder och var framåt hela tiden :)

LC-omhoppning (lag, individuellt)-4 fel. på framhoppningen kände jag att hon var lite trött, eftersom hon redan hade hoppar två rundor men hon blev piggare när vi kom in på banan ;) tyvärr fick jag 4 fel, jag skulle ta en ganska snäv sväng, men så halkade Sidney när jag skulle svänga mot hindret så jag tappade farten helt mot hindret och då kunde hon inte hoppa. Annars gick hela banan super bra! Tog snäva svängar och hon klarade det jättebra, synd bara att hon snubblade mot hindret annars hade jag blivit placerad :( men Borås laget slutade på fyra fel och vi blev två!

Är sååå nöjd med Sidney idag, hon var riktigt fin alla rundor!

//Agnes


Hemfärd

idag blir det hemfärd från smögen. haft det super här och bra väder. idag är det sämmre...
Men vet inte om det blir stallet idag så han får nog vila, men imon ska jag rida igen:)

Nu åker vi!

Nu är Sidney lastad och allt är klart så nu är vi påväg mot gäsene!

//Agnes


Nu åker vi!

Nu åker vi mot stallet för att lasta och packa in alla saker!

//Agnes


Natti natti

Går nu och lägger mej. Haft en toppen dag med massa bra folk och god mat. Kommer bilder imon på helgen :)

Samma person? :0;)


Matilda


!

Hejsan! Idag på förmiddagen åkte jag till stan en stund sen åkte jag till stallet. Red lite dressyr i manegen och sen skritta jag ut en kort runda. Sen så fixade jag allt inför imorgon också ;)  Ska försöka blogga imorgon under tävlingen :)
 

Glass

Nu blev det massa inlägg, hahax)
Nu äter vi alla glass;)

Kram Matilda


Smögen

Nu är det mormors födelsedag! Grattis bästa mormor. Vi är altså i Smögen nu. Kommer hem på söndag. Blir Inge ridning på hela helgen;( men på måndag kör vi igång igen:) Lycka till BORÅS på söndag i div II :)

Kram Matilda


Förra inlägget

Ser ut som att jag ska lägga ut det på insta men så är det inte!;o

Matilda


Härliga ord!

Sånna här ord vill man verkligen höra! Det är så roligt att det går framåt och att man gör rätt. Det känns hur bra som helst nu. Hade inte gått utan Angelica hjälp! Tack!

Matilda

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_5041e618ddf2b356c6001873.jpg" class="image">


I bilen

Sitter i bilen på påväg hem från stan ;)


RSS 2.0