Änglahoppet

Både jag och Matilda har stått på banan hela dagen, vi ska hjälpa till imorgon och på fredag oxå så därför kommer vi inte kunna blogga så mkt.

//Agnes


In the stallet

//hhoppryttarnaa


Nya skor

Till hannibal

Matilda


Vaknade tittade ut och såg att det snöade!..

//matilda


Dagen!

Dagen började med att träffa Malin i stan vid elva :) vi kollade i affärer och åt på jensens, jag köpte en beige tröja på HM annars köpte jag inget annat ;) vi hade i alla fall jätte kul! Sedan åkte jag direkt till tandläkaren, det vara bara en sån vanlig undersökning så det gick ganska fort ;) sen åkte jag hem och bytte om och åt lite, vid 6 åkte vi till Borås arena för att kolla på Elfsborg! :)

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ska lägga mig strax. Imorgon ska jag med Matilda till hennes stall och rida Hanna, sen ska jag sova hos henne eftersom vi ska hjälpa till på änglahoppet på onsdag morgon ;)

Bloggar mer imorgon! :)

//Agnes


Elfsborg ❤

Så skön vinst!! Elfsborg-Gefle 2-0 :)

//Agnes


Aniara

Var så roligt att se henne igen. Hon är så himla go och snäll. Sötast är hon oxå. Hon är ute på foder hos mammas kompis i Skövde ;) en bit att åka men det är det värt. Sötaste ponnyn som vi köpte januari 2005 <3

Kram matilda

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_508eb231e087c322e69fc099.jpg" class="image">


På väg nu

Kram matilda


Vaken

Efter en underbart fin dag. Solen har skinit. Hästen har var perfekt. Myst med katt och hund. Och snart blir det att åka till Aniara <33 åå vad jag saknar henne<3 lovar att det kommer bilder på henne!<3

Kram matilda

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_508e27c5e087c3373a8dcd9c.jpg" class="image">


Söndag..

Har inte bloggar så mkt sen vi lämnade Sidney. Det var riktigt jobbigt att sägs hej så till henne.. Saknar henne redan <3 än så har vi inte hittat någon ny ponny men vi ska ut och provrida mycket nu tills vi hittar någon som känns perfekt.

Just nu sitter jag framför tv:en och ska sätta på en film. Imorgon blir det stan på förmiddagen sedan tandläkaren och sen Elfsborgsmatch :)

//Agnes

Saknar dig redan.. ❤❤


stallet

 
 gick jätte bra att rida idag:) Som tur har det varit sol så paddocken var inte hård
 
. Red lite över bommar med Thilda:) Tränade på avstånd och hjälper. Sen efter ett tag kom Kine och Emma. Kine red en ponny som min syster, Kine och Emma rider ( inte den Emma som var med idag) Hannibal gick jätte fint:) Sen in i stallet göra färdigt och åka hem och äta:D
 
Nu sitter jag med hunden i knät och sitter vid datorn. imorron blir det att åka och hälsa på Aniara och Thilda följer oxå med:) Men hörs mer senare eller imon:D:D
 
här kommer några bilder från hästmässan som var i borås:
 
 
 
 
hahaha snyggaste tjejorna x)
 
 
 
 
och en bild på skrållan från förra tävlingen <3
 
 

Myser

Myser med hunden i sängen ❤❤


På väg..

Sista gången vi åker med Sidney i transport.. Vi är påväg till Säffle nu.. Nästan två timmar kvar.

Tack för två underbara år Sidney ❤ du har alltid ställt upp för mig, en underbarare ponny går inte att hitta.. Kommer sakna dig så mycket ❤❤ hoppas du får det bra och att vi kommer ses snart igen..

//Agnes


Dagen

Idag var det maskerad i skolan men jag valde att inte klä ut mej då jag skulle med Agnes till stan efter skolan. Våran klass vann!!;)) men det var bara dom som deltog som får prisen! Men dom är värda vinsten!:) aa efter skolan åkte jag då till stan med Agnes. Men det var en jävla busschaufför som åkte förbi Agnes så jag ropade att han skulle stanna. Men han blev jätte sur och skrek på mej men till slut öppnade han åt henne. Vi gick i några affärer och fikade. Jag köpte inget men Agnes köpte en maskara. Sen hämtade mamma mej och Sara (min syster) och så släppte vi av Sara hemma sen åkte vi till stallet. Agnes åkte buss hem. Vi gjorde bara i ordning idag. Sen blev det hem och äta kvälls mat och sen godis🍬🍭 nu tittar jag på x-faktor och ska snart sova!

Kram matilda


Fredags mys!

Nu blir det fredagsmys! Ska titta på x factor och äta chips och godis ;)

Jag och Matilda va ju i stan efter skolan, vi kollade i affärer och fikade, jag köpte en mascara som jag har tänkt köpa länge och nu var den på extra pris i en affär ;)

Imorgon ska vi åka till stallet vid nio, ska ju lämna Sidney. Kommer nog bli jobbigt.. Det tar ca 2,5 timmar dit så det kommer nog ta hela dagen för vi ska ju hem sen oxå så bloggningen kommer nog bli lite dålig men något inlägg ska jag nog kunna skriva!

Bloggar mer imorgon.

//Agnes


Hejsan!

Har haft jour hela skoldagen (hjälpt till att städa, torka bord, stå i kiosken osv.) Nu har vi i alla fall slutat och nästa vecka är det ju höstlov!!! :) så skönt!! Hade tänkt att lägga ner mkt tid i stallet men Sidney åker ju imorgon och vi har ju inte hittat någon ny än :/ men på onsdag-fredag så ska jag och Matilda hjälpa till på änglahoppet :)

Nu sitter jag i alla fall fortfarande i skolan, ska gå ner till bussen snart, Matilda är på den bussen så jag ska åka med den oxå så ska vi till stan ;) bloggar mer senare!!

//Agnes


just nu

Sitter jag och äter frukost. Macka och mjölk. Snart ska jag göra mej iordning inför skolan. Läxa att kolla hur långa dom är.
Kram matilda
 

Hemma nu

Kom nyss hem från skolan men ska snart dit igen, det är gymnasiemässsa för alla nior.. Tror faktiskt att jag är ganska säker på vad jag vill gå men det är ju bra att kolla på lite fler oxå ;)

Sidney ska besiktas senare idag, går hon igenom den så åker hon på lördag.. :(

Bloggar mer sen!

//Agnes


bollebygd 20/10

här kommer en film från klass två.
 
 
 
 
 

Vänta på redovisning..

Sitter i skolan och vänta på att min redovisning ska börja..

Förlåt för att jag inte bloggade igår, har inte haft tid till det.

Dressyrlektionen i måndags gick bra. I början var hon lite stel men i slutet gick så himla fint! Önskar jag kunde ha kvar henne! Hoppas att jag har tagit rätt beslut.. Det kommer inte att bli lätt att lämna henne, jag har träffat henne varje dag i två år, och hon har alltid vart en perfekt ponny <3 kommer sakna dig Sidney. Jag är säker på att jag aldrig kommer hitta en lika underbar ponny som henne, hon är snäll i ALLA lägen.

Förutom allt med försäljningen så har det varit skola hela veckan och jag har inte gjort något speciellt, men jag bloggar mer senare idag eller imorgon igen.

//Agnes


Natti natti

Lägger mej nu. Men vill bara säga att hannibal gick så bra idag!:) allt satt på plats. Red lite lätt då det är träning imon:))

Kram matilda


Mot skolan

Mot skolan nu. Kort dag idag då vi slutat 14:15;) sen blir det buss upp till stallet och rida lite;) sen måste jag göra färdigt en svenska uppgift, ut med hunden och gosa med katterna. Igår var det funktionärs möte för dom som ska vaa funktionärer på änglahoppet med sm 2012. Jag och Agnes ska stå på banan och lite på framhoppningen ;) fick våra kläder igår, Agnes var inte där då hon hade dressyrträning så jag tog med hennes grejer:)

Bloggar mer under dagen och sen i stallet. Kram matilda


Dressyrlektion

Nu blir det stallet! Ska ha dressyrlektion, förmodligen den sista med Sidney :/

Bloggar mer senare.

//Agnes


Sitter i en knasig skola.

Haha skolan är lite knasig då inte lamporna fungerar och så. Men snart börjar elevens val.

Matilda


Just nu

Ska jag gå och lägga mej.

Gick inget vidare igår. (Tävlingen) Han var inte på humör men gick bättre i klass två då jag kom runt på 4fel!

idag gick det bra. Han var fin och lyssnade. Innan jag åkte till stallet var Cajsa här. Vi var ute och lekte med hunden och kollade lite på film. Hade jätte kul! Men nu ska jag sova. Imon är det elevensval och så får Hannibal stå och sen ska jag på ett funktionärsmöte på ridhuset för dom dom ska hjälpa till på änglahoppet.

Hörd imon Matilda


Om allt går som det ska och om Sidney går igenom besiktningen så åker hon på lördag :'( en familj från Säffle har köpt henne, en 11-årig tjej ska få Sidney som sin första egna ponny. Hon rider Sidney jättefint och dom verkar passa bra ihop så jag är säker på att hon kommer få det bra 💗 hon kommer få världens snällaste ponny!
Kommer sakna dig så, världens bäst ponny!

//Agnes


Världens finaste ❤❤😔


Resultat från idag!!

Sidney var så himla fin alla rundor!!

Förklassen LC-0fel+0fel hon kändes fin och pigg på framhoppningen. Även på banan så hoppade vi alla hinder utan problem :) omhoppningen gick också bra, tog någon lite snävare sväng annars försökte jag mest ha lite snabbare tempo, jag gick in på en 3:e plats, men åkte sedan ner från placering . Är ändå jätte nöjd med rundan!

Lagklassen-grunden-LC+5-4 fel: första hindret gick jättebra men sen kom tvåan precis efter så jag var tvungen att svänga direkt efter jag landat och då hann jag inte tänka vart jag skulle så jag missade hindret och red runt det, men sen hoppade jag det och resten av banan gick SUPER!! Så arg på mig själv för att jag glömde banan för jag var ju egentligen felfri på hinder och siddan var så himla fin!! Men jag fick ändå hoppa omhoppning för laget gick vidare!

Lagklassen-omhoppning-LC+5-0fel: hon Kändes lite trött på framhoppningen eftersom jag redan hoppar två klasser men hon hoppade ändå jättefint :) banan gick super och jag blev felfri! Laget vann både själva "omgången" och hela division 2 totalt!!

Såå nöjd över dagen!! Felfri alla rundor förutom att jag red förbi ett hinder i ena ena rundan :/

//Agnes

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_5082d5b59606ee030cb4a1b8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_5082d5e79606ee034fa430f9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_5082d5f69606ee0350f55b0d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_5082d627ddf2b3741d0019ca.jpg" class="image">


Resultat

Resultaten kommer lite senare! Som ni såg så vann Borås i alla fall :) men mina individuella resultat kommer sen!

//Agnes


Vinnare av ponny allsvenskan div2 2012!!


Resultat 1:à rundan

Första rundan LC 0 fel i grunden och 0 fel i omhoppningen, kom in på tredje plats men åkte sedan ner utanför placering, men är ändå jätte nöjd med rundan! Nu taggar vi lag hoppningen nästa klass! Heja Borås!!

//Agnes


God natt!

Ska kolla färdigt på x-factor sen ska jag gå och lägga mig;) imorgon blir det tävling för både mig och Matilda! Om det finns täckning så bloggar vi under dagen! hörs imorgon.

//Agnes


Onsdag

Dagen var helt ok. Det blev ingen ridning iaf eftersom vi åkte till Varberg och hämtade Skrållan. Så glad när vi hämtade henne. Min första hund. Har alltid velat ha en.

Torsdag.
Oxå en vanlig dag. Blev ingen träning pga vädret, men hoppade lite själv istället. Gick jätte bra. Hoppade lite stuts och ett räcke. Kom lite fel på räcket men slutade med ett bra språng. Sen blev det hem och äta.

Fredag. Trött dag helt klart. Uppe med hunden 02:40 och kissade henne. Sen skola och efter det stallet. Regnade hela tiden. Hoppade strutsen en gång bara för att känna på han. Sen tvättade jag hanns svans och bakbenen och borstade han så han blev jätte fin inför tävlingen. Nu sitter jag i soffan med hunden och kollar på x-factor.

Kram matilda


Myser i soffan med bästa hunden <3


<3

Siddan med sitt nya täcke från real gymnasiet som vi vann på mässan! :)


Fredag!!

Äntligen fredag!! Imorgon taggar vi tävling i bollebygd!

Kom nyss hem från skolan, ska strax till stallet och rida lite och fixa packningen tills imorgon ;) bloggar mer sen!

//Agnes


Bloggar om torsdagen imon

Aa det som står på rubriken gäller. Orkar helt enkelt inte nu. Pluggat hela kvällen och en busig söt hund som springer runt<3 så imon kommer dagens dag :p

Kram matilda


Onsdag

Idag har jag ju haft hemstudiedag :) vaknade vid tio, kollade på tv och pluggade lite oxå ;) sen åkte vi till stallet, jag red ut i en timma ungefär, det gick jättebra ;) egentligen skulle hon ju stått idag men det passade bättre att jag red idag för imorgon kommer vi inte hinna åka till stallet så hon får vila imorgon istället ;)

På lördag är det tävling i bollebygd med laget! Hoppas vi kan att behålla ledningen :)

Imorgon är det skola igen.. Väldigt tråkig dag för vi har nästan bara fasta pass.. Bloggar mer imorgon i alla fall!

//Agnes


Hon heter Skrållan inte skrollan min mobil separ....


På väg hem

Med skrollan :) och Santos har kommit hem!:) åå vad jag blev glad när dom hittat honom. Han hade varit instängd i ett garage i en vecka och fyra dagar. Stakars liten <3 men nu ligger han hemma och sover.

Kram matilda


Hemstudiedag imorgon!

Sitter just nu framför tv:en, har kollat på Sverige-Tyskland men Sverige spelar riktigt dåligt så det är inte kul att se så vi satte på en film nu istället ;)

Red ut på Sidney idag, gick jättebra :) imorgon får hon vila!

Som ni läste på rubriken så har jag hemstudiedag imorgon! Skönt fast måste ändå plugga lite..

Bloggar mer imorgon! //Agnes


God natt


Jag och Agnes vann!

I lördags var jag och Agnes på hästmässan i Borås och var med på en frågesport i real gymnasiet och vi vann varsitt flece täcke:) vi är bäst haha

Kranar hhoppryttarnaa


Hoppträningen igår

Hoppningen igår gick jättebra! Vi hoppade studs, kombinationer och tränade på lite klurigare svängar :) Sidney hoppade jättefint och var pigg och framåt ;) idag ska hon vila! Sen så ska hon ridas ut ons, tors, fre sen är det tävling på lördag!

//Agnes


På väg till skolan

I regnit väder. Men vad ska man säga. Jag bor ju i Borås.

Matilda


Vaken och är trött.

Matilda


Natti natti <3

Kramar matilda


Hoppträning!

Nu blir det hoppträning med bästa Siddan!! Bloggar mer ikväll!

/Agnes


BuSs

Väntar nu på bussen. Så skönt att ha sovmorgon på måndagar!
//matilda


mot skolan

Snart drar jag till skolan. Dagfen börjar med NO :o Men aja efter skolan ska jag låna lite böcker om valpar eftersom vi ska köpe en :D <3 Såå sööt är hon lilla Skrållan. Sen blir det stallet. Dressyr i paddocken.
 
Ha det bra så länge. På lördag ska både jag och Agnes åka till Bollebygd och tävla ;D
 
Kramar
 
 

Skolan imon = Tummen ner.

Orkar inte med skolan imon har haft fullt upp hela helgen. Fredag skola, stallet och sen till pappa. Lördag hästmässan sen till Cajsa. Söndag. Sov över hos Cajsa och vi hade super kul! ;) sen blev det stallet och sen till Varberg ( varför ) jo för vi har köpt en liten valp som vi ska hämta på onsdag:)
Nu ska jag sova god natt.

Matilda


Filmen!

Nu är filmen från när jag och Sidney hoppade i manegen för ett tag sedan äntligen klar!
 

ovisade bilder!

(siddan rullar sig i hagen XD)
(jag o Matilda ;))
 
 
(en bild från när jag spelade fotboll ;))
(jag och min katt :))
(jag och siddan på stall heden grand prix ;))
 
 
 

Nytt från hööks!!

Ett par bruna ridbyxor, bruna strumpor från JH collection, ett par svarta handskar :)


Hej!

Idag blir det bara att vara hemma, plugga lite, kolla på tv, sitta vid datan och bara ta det lugnt ;) Sen blir det att åka till stallet för att rida siddan, blir nog dressyr i manegen eftersom det regnar ;)
 
Har förresten fixat filmen från hoppningen nu, så den håller på att laddas upp på youtube nu! Länkar filmen så fort den är uppe!!
 
 
 
 

Dagen

 
Jag och Matilda har varit på hästmässan nästan hela dagen, vi kollade på alla uppträdanden och kolla lite i alla "affärer" men jag köpte inget. Det har i alla fall varit roligt ;) Det blev ingen dressyrträning idag så sidney fick vila. 
 
Sitter just nu sitter jag och gör om filmen som jag skulle lagt upp för ett tag sedan när jag hoppade lite i manegen men datan bara slockande så den sparades ju aldrig. Nu är den i alla fall nästan klar igen, ska bara fixa musiken så den kommer upp ikväll eller imorgon!  
 
 
 
 

Mot ridhuset

Till ridhuset för att kolla på hästmässan:)
Agnes kommer oxå:)

//matilda


God natt! <3


Fredagsmys..

..med x-factor och godis!

Imorgon blir det hästmässan på ridhuset med Matilda!

//Agnes


X-factor

Ligger nu i soffan och ska kolla på x-factor.

Matilda


Uteritt

Det blev en mysig uteritt och sedan lite dressyr i paddocken med Siddan idag :)

Imorgon blir det dressyrträning!'

//Agnes


Red i det kalla höst vädret.

Super kalt var det när jag red och inte nog med det så har jag världens nackont. Men det gick bra ändå. Red en kort stund och leade upp han lite. Han var mjuk o fin och allt gick jätte bra:) han har lite mugg så tvättade han och smörjde in han och sen fick han Hö och nytt vatten. Allt annat var redan färdigt;)

Bloggar mer ikväll. Imon blir det häst mässan på Borås ridhus. Vilka ser man?;)

//matilda


Nu i skolan

Sitter nu i skolan och väntar på att första lektionen ska börja. Det är kalt men soligt ute. Okej, igår skulle jag hoppa lite smått. Men det började inte så bra. Skulle hoppa på en stor volt på ett hinder på 50cm och över hindret sättet han fällerben på sej själv och stuper. Han ramlar omkull men jag åkte aldrig av. Men jag kollade honom och det var ingen fara så jag tog några till skutt bara för att inte bli rädd. Och det gick jätte bra:) idag vet jag inte om jag kan rida då jag har ont i nacken men ska försöka:)

//matilda


Ridningen

Gick jättebra! Jag red ut med en annan i stallet. Det blev typ ett dressyrpass fast ute, hela tiden försökte jag jobba henne så hon skulle böja nacken och slappna av och i lite lugnare tempo, gjorde mycket halvhalter så hon skulle lyssna på mina förhållningar och gå i det tempo jag ville. Det gick bättre och bättre och i slutet gick hon jättebra i alla gångarter ;) ska försöka rida ut mycket den här veckan så får ha lite kul men samtidigt arbeta henne rätt. Imorgon blir det nog lite dressyr i paddocken och sedan en liten uteritt som avslutning :)

Förutom stallet har jag som vanligt varit i skolan, och när jag kom hem från stallet pluggade jag lite. Bloggar mer imorgon!
//Agnes


<3


Stallet!

Nu blir det stallet! Tror jag ska rida ut och galoppera mycket ;) det är ju fint väder idag oxå förutom att det är lite kallt ;) 🍂

//Agnes


inget att blogga om

så det blir inga mer inlägg idag. Dagen har varit som vanligt så aa men bloggar mer imon. Nu= PLUGGA
 
 
 

Hemma

Usch vad kallt det är ute nu! Får nog börja ha vinterjacka snart ;) har i alla fall varit i skolan som vanligt, när jag kom hem pluggade jag, är nästan klar med allt, har en sak kvar jag behöver göra innan jag kan slippa allt skolarbete för idag ;)

Min syster får rida idag eftersom jag måste plugga, men jag hoppas jag ska hinna rida imorgon!

Kommer mer inlägg sen!!

//Agnes


Is kallt ute.

När jag gick till bussen så var det iskallt ute. Haha så jag hämtade vantar;) hatar att frysa, blir varma kläder till stallet idag iaf.

Kram Matilda


07:18

Snart ska jag till bussen för att åka till skolan, börjar dagen med hemkunskap. Dagen är ganska lång i skolan idag. Slutar 14:55. Men sen blir det väll stallet och rida lite:)

//matilda


Stallet

Gick bra i dag. Började med att göra i ordning allt, noggrant. Sen blev det att göra i ordning ponnyn och rida ett dressyrpass i paddocken. Han var lite stel sen tävlingen men annars gick det bra:) red även påsen lite. När jag kom hem gick jag ut med grannens hund och letade efter katten. Sen blev det lite fika då mammas kompis var på besök. Sedan plugg och ut ned hunden igen:)) då satte vi även upp lite lappar om katten. Aa sen blev det kvällsmat och tv. Nu ska jag läsa( läxa tills inom) hörs imon// matilda


Dålig uppdatering.

Förlåt för dålig uppdatering! Ska försöka hinna blogga mer nu!

Idag har jag bara varit i skolan, bör jag kom hem pluggade jag eng och idrott. Sidney har fått vila idag och igår, det förtjänar hon eftersom hon reds mycket förra veckan plus tävling i söndags!

Denna veckan kommer va ganska tråkig, ska inte hända något speciellt. Det blir nog mycket plugg hemma för vi har massa inlämmningar. Sen ska jag ju rida oxå såklart ;)

Har inte något mer att skriva eller berätta om just nu men jag bloggar mer imorgon!

//Agnes


Sista lektionen nu!

Sitter på sista lektionen nu som är so. Sen blir det stallet.

Matilda


Bilder!:)

Några bilder från tävlingen fotade av Amanda Nilsson

//matilda


Lägger mej

Går och lägger mej nu.
 
Kram matilda

Snälla sprid

 
Våran underbara Santos är försvunnen. Han försvann i parkstan i Borås och varit borta i 3dygn. Vi saknar honom och vill ha hem han. Om du har sett eller vet någon som sett han hör av dej på 0709-500674 eller kommentera här!
 
Svart vit kastrerad han katt. har/hade ett rosta halsband med nummer på! Kan ha setts till i Norrby.
 
Photo: **** SANTOS FÖRSVUNNEN FRÅN PARKSTAN ****

♥Santos♥ försvann igår em från Parkstan i närheten av Ramnasjön. Brukar inte vara borta längre stunder. Han är kastrerad och hade ett rosa halsband när han försvann. SNÄLLA ring matte om ni ser honom. Går även bra att ta med honom in tills matte kommer.
Ring Erika på telnr 0708-620217.
 
Min fina lilla kille kom hem! <3
 
 
 

Lägger mej nu...

Lägger mej lite tidigare än vanligt men är sjukt trött.
 
Bild på världens bästa Junior ( grannens hund)
 
 
 
 

Filmen

Här kommer !
 
 
 

film från dagen

 
Håller på med en video från dagen, laddar du:) Så den är väll ute på bloggen om ca 10-15min:)
 
 
 

Super dag med en super ponny

Gick super idag. Han var lugn och snäll. Skötte sej utmärkt. På framridningen var han avslappnad och fin på framhoppningen hoppade han som en klocka och jag red väldigt noggrant och fina vägar. Jag var den ända som hoppade 90 så jag var därinne medans dom höjde från 80. Han var lugn men blev lite spänd när vi skulle börja hoppa. Men jag fick runt honom felfritt och även felfritt i 1m. Är super nöjd med dagen:)

Kram matilda


Lite om veckan

 
Jag har ju som sagt varit i gamleby i en vecka med skolan, det har varit kul men jag är väldigt trött nu :)
 
Idag har jag i alla fall varit i stan på förmiddagen och sedan åkte vi till stallet för det har varit en som har provridit siddan. Det gick jättebra :)
 
Imorgon blir det tävling i mark! Det är inte med laget nu utan bara en individuell lokal, ska starta en LC och en LB, hoppas det kommer gå bra ;) Får se om det går att uppdatera från tävlingen annars kommer inlägg på kvällen!
 
(en bild från tävlingen i vartofta, fotad av petra Josefsson)
 
 
 
 

MISSA INTE!

Ni har väl inte missat att det är hästmässa här i borås mellan den 12-14 oktober!
 
 
  //hhoppryttarnaa

Jaaaaaaa!!:)))

Om fyra veckor är du min IPHONE 5! :D

Älskar dej mamma!:)) <3

Kram matilda


Ensam

Haha jag är ensam i mina två klasser imon;) men det ska nog gå bra ändå:)


Hemma!

Nu är jag hemma från gamleby! Har inte haft någon täckning så det har inte gått att blogga under veckan tyvärr :/
Bloggar mer imorgon för nu ska jag gå och lägga mig ;)

//Agnes


Ska tävla på söndag:o :)

Ska tävla på söndag, var ett tag sedan:) ska hoppa 90-1M i Borås ridhus serie clearround:)
Idag red jag väldigt lugnt:)
 
kram Matilda

Morgon

Ingen skola idag:)) Blir att åka med klassen till ungdomsmotagningen och sen ska hela klassen äta pizza hos våran lärare;) Ska bli kul:)
 
Kram matilda

Svar på en fråga

Fick en fråga om hur jag gör så här
 
Man går in på inställningar på mobilen (vet ej om man måste ha iphone eller inte) Sen trycker man på almänt och tangentbord och sen lägg till nytt kortkomando och i underst skriver man typ finasteponnyn ( måste sitta ihop) och överst skriver man namnet :) Sen när man tex skriver ett sms och skriver finasteponnyn (glöm inte att det ska sitta ihop) Så kommer det upp namnet på ponnyn man skrivit:)) Hoppas du fick svar på din fåga:)
 
Kommentera annars här:)
 
 
Kram Matilda

Nääää

Orkar inte gå upp ur sängen. Fattar inte varför skolan ska börja så tidigt....

Menmen. Sen börjar skoldagen med idrott!;0 inte ok;) sen efter skolan blir det upp till stallet och rida lite:))

Kram matilda


kom igen

Kom igen och fråga på nu! Massa länkningar delas ut till dom som ställer frågor:))
 
matilda

Data

//matilda


Visst är han sööt! <3

Min bebis kille<3

Kram matilda

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_506bd158ddf2b3308e000ea6.jpg" class="image">


Mot skolan

//matilda


Hemma och ligger i sängen.

Idag var dagen varit helt ok. Stallet gick super. Han var jätte fint och följsam och det var uppehåll från regnet när jag red. När jag kom hem gick jag ut med junior. Grannens hund. Så sööt. Sen åt jag och efter x-faktor blir det att läsa;)

Kram matilda


inte orkat

inte orkat blogga i helgen  då jag vart v'äldigt trött. Men har iaf varit med Agnes på en tävling. vi gick upp typ halv fem:O Aja men BFK hamnade på en 3.e placering:) Idag har det varit skola och stallet. Hannibal fick vila idag.
 
Så bloggar meer imon, god natt kram
 
kommer även kanske lite bilder från i söndags.

RSS 2.0