Hej!

Ridningen gick bra, skriver mer om det imorgon. Jag och Matilda har precis kollat film, får se vad vi ska hitta på nu ;)

Bloggar mer imorgon!

//Agnes


Aslan

Fick ju låna aslan i dag som ni kanske vet. Väldigt mysig ponny. Kommer kanske en film

Matilda


Bussen

Väntar på bussen.. Snart blir det stallet med Matilda (Y)


//Agnes


Snö

Nu ligger snön på fjället och kalt är det. Gick bara att skritta och trava lite. Men det gick bra det oxå. Imon får han vila då jag ska med Agnes upp;)

Ha det bra /Matilda

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_50b7a98a9606ee4f189039d7.jpg" class="image">


Dagen

Vaknade, åkte till skolan, kom hem och plugga, så har min dag sätt ut.. ;) haha! Har i alla fall inte gjort något speciellt, hade inte Almeida idag så då har jag passat på att plugga.

Imorgon så ska jag rida med Matilda, hon ska låna en häst från ett stall nära vårat så hon Ska rida till våran manege så ska vi rida ihop ;) bloggar mer imorgon!

//Agnes


Prao

Som ni kanske vet har jag prao nu med resten av alla 9.or på skolan. Praoar på grangården i Borås och det är väldigt mysigt och många trevliga människor. Igår red jag inte så länge då jag inte mådde så bra men nu mår jag bättre:) idag blir det paddocken då det blir så mörkt så fort och förhoppnings vis blir det tävling och det inte blir för dåligt väder;) men hörs senare

Kram Matilda


Almeida igår

Igår red jag ju för första gången på Almeida, det gick helt okej, Almeida var lite spänd ibörjan men hon slappnade av mer och under hela ridpasset. Hon skötte sig i alla fall jättebra för att vara första gången på ett nytt ställe sen så var min ridning kanske inte jättebra, jag har ju inte lärt känna henne riktigt och vet ju inte hur hon ska ridas för att få henne att gå som bäst men det är något som jag kommer lära mig lör vare gång jag rider henne, i slutet med Siddan visste jag precis hur hon skulle ridas för att få henne att arbeta rätt men när jag har lärt känna Almeida bättre så ska det nog gå lika bra ;) hon har skött sig utmärkt sen hon kom till oss, hon har varit lugn och snäll hela tiden! Idag ska både jag och min syster rida :) får se om det blir dressyr eller bommar!
Bloggar mer sen!!


//Agnes


Skola..

Väntar på bussen.. Kommer ett inlägg senare idag om hur ridningen gick igår!

// Agnes


Till stallet

Är på väg till stallet nu, ska rida i manegen :)

//Agnes


Är med och tävlar!!

Är med och tävlar på www.ponnysanning.se! Va med du oxå! Gå in på detta: http://www.ponnysanning.se/?p=13283#comments

//Agnes


Almeida <3

Det blev ingen ridning idag, vi harigares fall hittat en sadel som sitter bra på henne så jag ska testa rida med den imorgon :) vi gick en liten promenad med henne och lite i manegen oxå ;)

//Agnes


På väg till stallet!

Vi ska prova sadlar, om vi hittar någon som passar så kanske det blir lite ridning ;)

//Agnes


PRAO

Då är det PRAO denna vecka!:) ska bli kul. Ska PRAOa på grangården i Borås. Idag börjat jag 10:00-16:00 sen resten av veckan är det 09-16:00 som gäller:)

Kram Matilda


Bäck....

Kollar på Bäck.

Matilda


Dagen..

Dagen började med att vi åkte mot Värnamo för att möta upp dom med Almeida, mesans vi väntade på dom i Värnamo så åt vi frukost på mc Donalds ;) när dom kom så skrev vi kontrakten och sånt där oxå sen så lastade vi ur Almeida ur deras transport och lastade in henne o våran, hon gick på utan problem ;) när vi kom till stallet fick hon äta lite Hö i hennes box sen så släppte vi ut henne i en hage. Dom hade delat av en hage så hon ska gå gå själv i någon dag jämte dom andra så dom får lära känna varandra innan vi släpper ihop henne med någon annan ;) allt har gått jättebra och hon har varit jätte lugn :) tyvärr blir det ingen ridning imorgon heller.. Vi har ju ingen sadel än, vi ska få hjälp att prova några på tisdag, så vi får gå ut och gå och longera henne elr ngt så länge så hon för röra sig. Bloggar mer imorgon

//Agnes


Stallet.

Blev en mysig uteritt med Emma och Phillip.

Matilda


Almeida


På väg hem

Nu har vi lastat Almeida och är på väg till stallet med henne! Är i Gislaved just nu så vi är där om ca en timma :)

/Agnes


Värnamo

Sitter i bilen på väg till Värnamo, vi har åkt ca 30min så det är en bit kvar ;) bloggar mer under dagen!

//Agnes


Sööt

Min knäppis, så sööt är du <3


Lööördaaaag

Sitter i soffan, kollar på tv och äter godis ;) får gå och lägga mig ganska tidigt i morgon eftersom vi ska åka vid sju imorgon för att möta upp dom med Almeida i Värnamo ;) ska bli jättekul!! Bloggar imorgon!!

//Agnes ❤


Hos pappa

Sitter nu hos pappa då det inte gick hos Agnes. Men iaf. Haft en jätte bra helg hos Cajsa. Kollat Hungergames och lite annat. Idag vaknade jag 10:30, såå skönt. Sedan vid 14.15 åkte jga till stallet. Hoppade lite. Gjorde lite övningar och han kändes jätte bra och fin. Han har vart lite stark och och så, så jag har bytt bett och nosgrimma och det funkar super. :D Imon blir det en uteritt och sen hem till mamma.
 
Ha det bra
 
 
 

Plugg..

Hejsan!! I förmiddags åkte vi till hööks för att köpa ett lite fodrat regntäcke till Almeida :) nu sitter jag hemma och pluggar, skriver en So uppsats..

Bloggar mer sen

//Agnes


....

Snart stallet. Men just nu är jag hos Cajsa och vi ska äta nu:) hörs senare

Matilda


Äntligen helg!!!!!

Äntligen helg! Så skönt! På lördag blir det nog att åk åka in till stan och kolla på julklappar, det är ju faktiskt inte långt kvar till jul!! ;) sen så kanske vi åker till stallet för att fixa Almeidas box och lite sånt som behövs fixas innan hon kommer, sen så ska Matilda sova över oxå ;) på söndag ska vi till Värnamo för att hämta Almeida!! :) längtar !

Ikväll blir det fredagsmys med chips, godis och x-factor ;)


//Agnes


Skolan

Nu har jag haft mitt no seminarie! Det gick helt okej. Nu pluggar jag spanska ;) hörs senare!!

//Agnes


Slutat

Ha en bra helg!

Matilda


Dagaen igår.

Torsdag. Vi började 08:30 med att få skriva ett fejk CV. Det var ganska roligt, jag skrev till polisen. Sedan åkte vi på studie besök till sjukhuset och vi gick till blodcentarlen och fick se hur det gick till där. Var ganska intressant och jag har inte ont av blod. Sedan tillbaka till skolan för att äta. Sedan skulle vi diskutera och fortsätta med CV. Sedan åkte jag med Thilda till stallet. Fast hon skulle till London så hon red inte. Jag red i paddocken men han har lite hosta och snuva så red ganska lugnt. Sedan hem och passa grannens hund hela kvällen. Mysigt.

//Matilda


Fredag

Äntligen fredag. Började med att åka på studiebesök till Grandhotell. Var där i ca en timme. Sen tillbaka till skolan och äta. Vi börjar sedan 12:30 och då ska vi utvärdera veckan. Varit en jätte bra vecka då vi fått massa information om gymnasie val och sommarjobb bl.a. Det blir inget stall idag då jag ska sova hos Cajsa!;) ska bli jätte kul! Sen på lördag ska jag till Agnes!:) men hörs senare.
Matilda.


Torsdag

Har inte hunnit blogga idag, har varit i skolan och sen så har jag pluggat no här hemma, vi har no seminarie imorgon, det är jättesvåra saker vi ska kunna men jag har försökt att plugga in det så mkt som möjligt så jag hoppas att det ska gå bra.. Bloggar mer imorgon, har inget mer att skriva just nu ;)

//Agnes


In da skola

I skolan nu. Skriva cv. På datorn. Men idag blir det ridning igen:) få se vad det blir. Får se när jag kommer till stallet.

Matilda


Grymt

Filmen i går åå. Ska inte avslöja något. Men är så jävla beroende av filmerna haha. Men både bra och dålig får jag nästan medge. Hur jag tänker får ni lista ut själva!;)

Matilda


Ska jag önska mig!

Något av dessa schabraken ska jag önska mig i julklapp!!

//Agnes

(Den sista bilden är det schabraket med sverigeflaggan)


Jensens

Sitter nu och väntar på maten med Cajsa! :) haft en hel dag på olika gymnasium med Cajsa och Agnes vart jätte kul!:) men sen blir det bio kl 18:00!:)) tagga tagga! Men hörs sen!

Matilda


Gymnasiebesök

Kom precis hem, har ju varit och besökt gymnasieskolor hela dagen, det finns ju så mkt att välja på så det är ett svårt val, men tror det blir bäckäng, beteendevetenskap :) nu ska jag äta lite sen måste jag plugga inför ett no seminarie på fredag..

Almeida gick igenom besiktningen utan anmärkning, så på lördag kommer hon! :)


//Agnes


Dagen

Slutade 15:25 istället för 15:15 tack Helena!:) men gick iaf bra i stallet. Blev konditions träning och lydnads träning. Gick ganska bra. Han var lite spänd men lyssnade fint. Måste få upp konditionen på han så han inte blir så himla trött så himla fort;) men iaf. Imon blir det studiebesök på gymnasie skolor. Sen blir det Jensens med Cajsa och efter det bio:) ska bli såå kul!! Längtar verkligen!! Men hörs imon igen!
Matilda

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_50abf21dddf2b35fec000df9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540045/images/2012/pic_50abf23ee087c35cb04eda57.jpg" class="image">


Asså fan!?

Är det sant att man kan ha så jävla tråkigt fast man inte har några lektioner?? Det måste det ju nästan! Har jätte tråkigt men längtar sååå tills imon då jag och bästa Cajsa ska se Braking dawn part 2! <33 Åå älskar dom filmerna. Haha det är åldersgräns 15 år men som tur är jag över 15! ;D men snart är dagen över och då bär det av till stallet.

Matilda


!!!Längtar!!!

Almeida ska besiktigas på onsdag (imorgon) om hon går igenom så ska vi hämta henne på lördag! Eftersom det tar typ 4 timmar med transport mellan Borås och Kristianstad så ska vi mötas i Värnamo :) längtar!! Har verkligen saknat ridningen!

//Agnes


Haha 😂

Vi pratade inte alls länge igår.. ;) haha!!! XD


God morgon!

Stannar hemma från skolan idag för jag har feber.. Så det blir att plugga massa under dagen om jag orkar. Imorgon ska vi inte till skolan för vi ska besöka två gymnasium som vi har fått välja under dagen. Både jag o Matilda ska först besöka bäckäng och på em teknis! Hoppas febern försvinner så jag kan gå dit!


//Agnes


Hej!!

Hemma från skolan nu! Ska snart in till stan för att köpa en vinterjacka! Har bestämt mig för Lee jackan på bilden nedanför ;) sedan blir det plugg i någon timma med massa NO.. Bloggar mer sen!

//Agnes


Inga lektioner.

Så skönt! Inga lektioner på två veckor!! :D

Matilda


Hemma gjorda maränger 👊

Hemma gjord maräng men grädde o choklsdsås 👌


Nytt schabrak!

Köpte ett schabrak på hööks till Almeida idag! Tror hon kommer passa i rosa ;)

//Agnes


Till stallet

Åker till stallet nu;) ska rida i paddocken. Hoppas han sköter sej lika bra idag som igår på träningen:)

Kram Matilda


Dagen kommer imon

Lägger mej nu med bebis hunden i sängen <3

Matilda


God natt!

Går o lägger mig nu, bloggar imorgon!


//Agnes


Lördag

Vid tolv åkte jag in till stan med mamma, skulle byta en tröja och kolla på vinterjacka och så fikade vi :) sen sö åkte vi och kollade på hööks men vi köpte inget. Nu är jag hemma och kollar på fotboll på tv:en, vid 6 tiden ska vi ha gäster, så jag kommer nog inte kunna blogga ikväll.

Längtar tills Almeida kommer! Förmodligen kommer hon nästa helg, om dom inte skulle i väg på tävling, så vi får se men jag hoppas att hon ska komma då i alla fall ;)

//Agnes


Natti natti

Bjuder på bilden. Osminkad trött tjej ska sova nu.

Matilda


Uteritt

Blev en härlig uteritt med thilda idag. Men det började regna precis när vi red i väg men det gick ändå. Hade massa reflexer på oss 👍 red runt mossen som vi kallar den. Sen blev det en härlig galoppsttäka på en grusvägen innan hemfärd. Han får sova med pyjamas i natt <3 men imon blir det kanske att klippa ha om han inte är blöt. Sen blir det hoppträning :D bloggar mer om det imon. Hare bra

Matilda


Film mys!


Fredag!!

Äntligen fredag!!! Skola som vanligt men sen blir det fredagsmys och sen är det helg!! :) ska gå till bussen nu, bloggar mer när jag kommer hem

//Agnes


Almeida ❤

Äntligen har jag hittat en ponny som jag tyckte om och som funkade bra i ridningen!! Det är en maxad c-ponny, ett sto som heter Almeida och är född 2004 (är alltså 8år). En pigg ponny som ÄLSKAR att hoppa :) hon kändes jättefin på provridningen och jag tror att vi kommer få mycket roligt tillsammans när vi "hittar" varandra :) hon kommer alltså att bli min om hon går igenom besiktningen! :) hon kommer hem till kinnarumma om ca 1-2 veckor isåfall!
Mer fakta om Almeida kommer sen, när vi har fått hem henne o så ;)

//Agnes


Tv

Sitter nu och kollar på tv! Båda vovvarna här. Inte så mkt att skriva om just nu men aa kanske lire senare

Matilda


I skolan

Sitter i skolan och pluggar musik historia. Ska snart gå mot bussen! Kommer mer inlägg senare!


//Agnes


Tjaba

 
Torsdag idag sen fredag sen HELG!
 
Men iaf. Igår var det en hel vanlig skoldag. Sen upp till stallet och rida. Gick jätte bra:)
Om ca Idrott första lektion :o Men dagen är ganska kort. Idag får Hanna vila då han gått hela veckan och nästan hela förra oxå. Då blir det att plugga och lite sånt. Nästa vecka 47 och 48 så är vi inte i skolan. Då har vi studiveglednings vecka och sen prao. Ska praoa på granngården! ;) Aja men bloggar lite senare. Men tänkte säga att det kommer en tävlings film i den jag håller på med:) Kommer nog ut i kväll elr imon kväll:) Hade det brfa så hörs vi under dagen om skolan ger mej teckning.
 
 
 

Måndag

I måndags var det volleyboll turnering i skolan med maskerad. Vi va indianer. Gick inte så jätte bra i själva volleybollen men hade roligt iaf. Sen åkte jag till stallet och åt inne hos thilda och sen red vi i paddocken. Han var jätte fin min lilla dressyr kung! Sen hjälpte jag Thilda så hon kunde klippa till hennes häst. Sedan putsade jag och fixade i stallet. Sen kom pappa o hämtade mej vid 18:30. Klockan åtta var vi hembjudna till grannarna på tacko kväll!:) satt där till typ 22:30 sen gick jag och la mej!


Matilda


Ingen tävlings film

Tyvärr så kommer det ingen film från tävlingen men gör en annan film i stället. Hoppas den kommer ut ikväll men tror tyvärr inte jag hinner det:( men kommer ut innan veckans slut om den inte är ute ikväll;))

Kram Matilda


Lördag/söndag

Lördag: åkte till stan på fm för att byta en tröja från HM och kolla på vinterjacka :) sen åkte vi till knalleland en stund och kolla i lite affärer, träffade även massa Elfsborgsspelare, tog kort och fick autografer ;)

Söndag: sitter just nu hos mormor och morfar, vi ha ätit middag för att fira farsdag. Tidigare idag så åkte vi till My one kollade, men jag köpte inget. Senare idag blir det kanske att åka och kolla på Mariedal cup om vi hinner!

Filmen på Siddan är klar nu! Måste bara spara den som film innan jag kan ladda upp den men våran data har gått sönder så jag får skicka dokumentet till en annan data och fixa det.

//Agnes

//Agnes


Tävlat

Har tävlat idag! Super nöjd. Han blev lite stark i första så då kunde jag inte hoppa hindret så fick åtta fel. Men i andra klassen kom jag runt felfritt! :)) <3
Kram Matilda


Filmen..

Har ju tidigare sagt att jag har hållt på med en film om Sidney, men när jag skulle öppna den och spara som film så stod det att dokumentet är skadat och inte går att öppna så jag har fått göra om den.. Är nästan klar nu så senare i kväll hoppas jag att den ska gå att ladda upp!!

//Agnes


Fredag! ❤

Äntligen fredag!

Slutade vid halv två så jag va hemma lite tidigare ,)

Det blir ingen provridning nu i helgen utan nästa vecka istället så som det ser ut nu så är det inget speciellt som kommer hända till helgen;)

Bloggar mer sen!

//Agnes


Saknar dig siddi ❤


Torsdag

Sitter hemma framför tv:en, ska kolla på en film ;) imorgon är det äntligen fredag. Vi kommer sluta tidigare för vi ska inviga våran nya idrottshall :) till helgen ska jag inte göra ngt speciellt, kanske ska provrida men vi får se!

Just nu har jag inte så mkt att blogga om, bloggen ska ju mest handla om våra hästar och ridningen men just nu så har jag ju ingen häst :/ kommer blogga mycket mer igen när jag har en ny ;) känns konstigt att inte behöva åka till stallet varje dag, ibland kan det vara lite skönt att bara kunna stanna hemma och ta det lugnt men nu när jag har varit utan det i några veckor så saknar jag redan ridningen och att vara i stallet!

Bloggar mer imorgon i alla fall.

//Agnes


Måndags

red jag och thilda över bommar och då hoppade han över haha sööt, tror det kommer en bild eller film:))

matilda

sorry

för bad uppdatering. igår gick det super i stallet, han var jätte fin och lyssnade. Men var sjukt pigg  <3
 
Nu sitter jag i skolan och har data. kanske blir mer uppdatering udenr dagen annars blir det sen i stallet. Mamma kör upp mej och hon har även med sej grannens hund:))
 
 
matilda

Bakar!

Bakar kladdkaka!! 😛


God morgon!!

Har inte bloggat de senaste dagarna nu! Eftersom jag har varit på änglahoppet ons-fre, på lördag hade vi gäster och i söndags var jag på elfsborgsmatchen! Dom vann ju SM GULD!!! ❤❤ åkte även ner till södra torget på kvällen för att fira spelarna :)

Igår var det skola som vanligt igen :/ annars gjorde jag inget speciellt. Idag stannar jag hemma från skolan, har hostat typ hela natten och nu oxå :/ men jag får försöka jobba lite här hemma istället.

Bloggar mer under dagen!

//Agnes


Inte haft tid men nu kommer en sammanfattning om helgen.

Onsdag-fredad bara varit på ridhuset. Hannibal har fått vila då han varit förkyld. Lördag hade jag hoppträning och det gick ganska bra. Söndag åkte påsen min syrras foderponny. Och sen var det sm-final:) nu blir det skola!:(

Matilda


Då är den äntligen här!:)) min nya mobil är nu i mina händer!!:))<3.

Kramar matilda


Header

Ny header kommer snart! Eftersom jag inte har Sidney längre så måste vi ju fixa en ny, men eftersom jag inte har någon ny ponny än så får denna vara kvar tills jag har en annan ponny :)

//Agnes


Fredag!

Hej! Idag har jag hjälp till på änglahoppet/sm och tittat och hjälpt till :) Nu sitter jag framför tv:en, ska snart äta sedan blir det fredagsmys och x-factor!

Imorgon blir det stan på fm och sedan ska vi ha gäster eftersom det är halloween!

Fick förresten ett meddelande på fb igår från dom som köpte Siddan, och det verkar som att hon har det bra :) saknar dig finaste Siddan ❤ dom ska vara med på sin första klubbhoppning imorgon eller om det var idag oxå ;)

Jag håller på att göra en film på Sidney med bilder och filmer från våra år tillsammans men den är inte riktigt klar än, lägger upp den på bloggen så fort den är klar!

//Agnes


Änglahoppet !


Jag och Agnes

Igår var vi på änglahoppet och hjälpte till, Gud vad tävlingssugen man blev! Men kul var det iaf. Vid ca 09:45 kommer Agnes mamma att kör oss till ridhuset. Så ingen ridning idag och ingen igår men imon blir det. Och nu har min IPHONE 5 kommit!!!:)) mamma ska troligtvis hämta den i kväll!:))

Matilda


RSS 2.0