Löördag

Hej ! Tänkte berätta lite om dagen, Matilda sov ju över igår så vi har jobbat mycket på den nya headern men när alla bilder va inlagda så kom vi fram till att vi inte va nöjda med resultatet.. ;) hahah, så vi får la se hur vi gör om vi ska ladda upp den eller inte. Vi vill ju ha en header som vi är 100% procent nöjda med och som vi ska kunna ha ett tag framåt. Vi funderar på om vi ska be någon annan göra den åt oss som är duktig och kan göra en riktigt bra ;) vet ni någon som gör bra header så kommentera gärna!

Annars har vi i alla fall kollat på film och vid två åkte vi till stallet för att rida ut Almeida och Aslan, ridturen gick bra fast både Almeida och Aslan va lite väl pigga så det blev inte så mycket galopp eftersom dom börja bocka osv.. ;) hahah, annars gick det bra i alla fall :) efter stallet släppte vi av Matilda och när jag kom hem har jag pluggat SO fram tills nu.

Imorgon hoppas jag att vi ska åka till Peter och hoppträna, men det va inte säkert att det gick för dom skulle visa upp en häst så vi får se imorgon.

Kanske bloggar mer under kvällen, nu blir det mat och sedan melodifestivalen!


//Agnes


Kommentarer
Postat av: Victoria

Va söt du är! :D

2013-02-16 @ 22:29:09
URL: http://victoriahavelid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0